Η Devin Brugman τα έχει σε αφθονία και φυσικά

Δευτέρα, 7 Μάρτιος, 2016 21:37 μμ
Για τους άντρες που αγαπούν το στήθος η Devin Brugman είναι μια όαση. Πρώτον γιατί έχει να προσφέρει αφθονία και δεύτερον τη φυσικότητα.
Η Devin Brugman τα έχει σε αφθονία και φυσικά

Υπήρχε μια εποχή που το γυναικείο στήθος έβγαινε σε συγκεκριμένα μεγέθη και οι άντρες θεωρούσαν πως αυτά ήταν και δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Τα χρόνια πέρασαν και το στήθος μπήκε σε μια άλλη βιολογική φάση που παρουσιαζόταν όλο και πιο μεγάλο. Φτάσαμε σε σημείο υπερβολής όμως με τις προσθετικές. Προφανώς και κανείς δεν παραπονέθηκε, αλλά η φυσικότητα παίζει τον ρόλο της. Η Devin Brugman γυρίζει το χρόνο λίγο πίσω.

Για την ακρίβεια το στήθος της συνδυάζει το ρομαντισμό των παλαιών ετών και το μέγεθος των νεότερων. Η Devin Brugman δεν είναι μια από τις πολλές κοπέλες που στο Instagram θα δείξουν πολλά από το κορμί τους. Ελάχιστες φορές την έχουμε δει με μαγιό που να είναι μπραζίλιαν και καμία φορά δεν την έχουμε δει σε πόζες του στυλ «Ας σκύψω λίγο εδώ να φανεί το στρινγκ και τα οπίσθια μου». Ποζάρει απλά με το μαγιό της και μόνο με αυτό κατάφερε να έχει 1.2 εκατομμύρια followers.

Το στήθος της είναι πληθωρικό, είναι άκρως φυσικό και η ίδια δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα για να το αναδείξει. Είναι αυτόνομη δύναμη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.