24 διάσημοι που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους

Δευτέρα, 7 Μάρτιος, 2016 15:53 μμ
Πόσες φορές έχει τύχει να μιλάς για έναν ηθοποιό και συνειδητοποιείς ότι μιλάς για άλλον; Οι 24 διάσημοι θα σε βάλουν σε μεγάλο δίλημμα.
24 διάσημοι που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους

Μπορεί να έχουμε την αίσθηση ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και όλα αυτά που λέμε για να νιώσουμε καλύτερα με την ύπαρξη μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέσα σε 7 δισεκατομμύρια θα βρεθούν τουλάχιστον δύο που να σου μοιάζουν εξ ολοκλήρου και μερικοί ακόμη που έχετε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό κοινό. Κι αυτό συμβαίνει και στους διάσημους. Οι 24 που ακολουθούν είναι πανομοιότυποι ή θυμίζουν σε κάτι συναδέλφους τους.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, καλλιτέχνες εν γένει, βρίσκονται στη λίστα, με αρκετούς εξ αυτών να σε κάνουν να νομίζεις ότι μάλλον έχει γίνει κάποια κουτσουκέλα και γεννήθηκαν δίδυμα ή ότι ακολουθήθηκε κάποια συνταγή.  Στη λίστα με τους 24 διάσημους που ακολουθεί υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν πάει το μυαλό και το μάτι σου ότι μοιάζουν γενικά, αλλά είτε μια συγκεκριμένη πόζα τους είτε κάποιο χαρακτηριστικό τους τους κατατάσσει στο μυαλό σου ως το ίδιο άτομο. Και μετά θα περιγράφεις στους φίλους σου μια ταινία στην παντομίμα και θα μιλάς για τον πρωταγωνιστή και θα καταλάβεις στο τέλος ότι αλλού είχες το μυαλό σου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.