Οι πορνοστάρ απαντούν στην ερώτηση που όλοι θέλουν να κάνουν

Παρασκευή, 4 Μάρτιος, 2016 19:07 μμ
Οι πορνοστάρ παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό και όχι για το επαγγελματικό τους έργο, αλλά για πράγματα γύρω από αυτό.
Οι πορνοστάρ απαντούν στην ερώτηση που όλοι θέλουν να κάνουν

Στο παρελθόν τις έχουμε δει να μας αποκαλύπτουν ποια ήταν η πιο περίεργη σκηνή που έχουν κάνει, αν οι ίδιες βλέπουν πορνό σπίτι τους και ικανοποιούνται με αυτό που βλέπουν, αν έχουν συνάψει σχέσεις με συναδέλφους και πολλά άλλα. Όμως υπάρχει μια ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί μέχρι σήμερα και που θα ήταν η πρώτη ερώτηση που θα κάναμε όλοι μας αν τις είχαμε απέναντι μας. Οι πορνοστάρ απαντούν στο πως είπαν στην οικογένεια τους τι δουλειά κάνουν.

Οι πορνοστάρ Allie Haze, April O'Neil, Veruca James, Riley Reid, Vyxen Steel, Mickey Mod, Monika Rise, Mick Blue και Anikka Albrite και μερικοί ακόμη περιγράφουν μπροστά στο φακό πως είπαν στους γονείς τους και τους συγγενείς ότι βρίσκονται στην βιομηχανία του πορνό και πως τους αντιμετωπίζουν πλέον. Από τις πιο ιδιαίτερες μαρτυρίες είναι αυτή της Monika Rise, η οποία είπε ότι οι γονείς της δεν ενδιαφέρονται πολύ για εκείνη, αλλά τα πάει μια χαρά με την αδερφή της, η οποία απασχολείται σε έναν παρεμφερή κλάδο, αυτόν του στριπτίζ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...