Η θεωρία επιβεβαιώθηκε: Επιστροφή «νεκρού» στο Game of Thrones

Παρασκευή, 4 Μάρτιος, 2016 13:47 μμ
Αν το μυαλό σας έχει πάει στον Jon Snow, τότε προφανώς και δεν αναφερόμαστε σε αυτόν. Αυτό είναι δεδομένο. Άλλη είναι η θεωρία επιβεβαιώνεται.
Η θεωρία επιβεβαιώθηκε: Επιστροφή «νεκρού» στο Game of Thrones

Οι θεωρίες για το Game of Thrones σιγά σιγά θα πάψουν να είναι θεωρίες μιας και απέχουμε ενάμιση μήνα από την πρεμιέρα του 6ου κύκλου. Όλα όσα ακούγαμε μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, τώρα είναι η στιγμή που είτε θα επιβεβαιωθούν είτε θα απορριφθούν. Όπως η θεωρία, μία από τις 3-4 που ακούγονταν κάμποσο καιρό μετά το φινάλε της 5ης σεζόν, που μας πηγαίνει πολύ πίσω και διαλευκάνει ένα μυστήριο.

Η επιστροφή νεκρού που αναφέρουμε προφανώς και δεν αφορά τον Jon Snow, μιας και αυτό είναι ένα πλοίο που έχει σαλπάρει. Γνωρίζουμε πάνω κάτω τι θα συμβεί στην περίπτωση του. Αυτός που μας αφορά εδώ είναι ο Hound ή αλλιώς Sandor Clegane, τον οποίο πολλοί τον είχαν για νεκρό. Υπήρχαν όμως και αυτοί που είχαν κρατήσει την πισινή. Τα αδέρφια Clegane βρέθηκαν κοντά στο θάνατο, αλλά τόσο ο Mountain όσο και ο Hound κρατήθηκαν στη ζωή. Κι αν για τον πρώτο είδαμε τι συνέβη μετά το Walk of Shame της Cersei Lannister, για τον δεύτερο είχαμε απλά μια εικασία.

Ο Ian McShane, ο οποίος είναι νέος στο καστ, έδωσε συνέντευξη και έκανε την αποκάλυψη. «Είμαι κάτι σαν πρώην μαχητής, πολεμιστής, που ηγείται μιας φυλής η οποία θα φέρει πίσω στη ζωή έναν πολύ αγαπημένο χαρακτήρα». Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Η τελευταία εικόνα μας από τον Hound ήταν πάνω στην πλαγιά του βουνού, όπου τον έχει πετσοκόψει η Brien και τον έχει παρατήσει αιμόφυρτο η Arya. Ποιοι ζουν συνήθως στα βουνά; Οι φυλές που αρνούνται να υποταχθούν στους νόμους της κοινωνίας. Και συνήθως αυτές οι φυλές έχουν και μερικές ειδικές δυνάμεις. Αυτό το blink hint που δίνει ο McShane έρχεται να φωτιστεί η θεωρία που λέει ότι ο Hound θα επιλέξει να ζήσει στην ανωνυμία πλέον, αλλά θα κληθεί να δώσει μια μάχη μέχρι θανάτου με τον αδερφό του Mountain για χάρη της Cersei.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.