Ο Απόστολος Γκλέτσος ξαναχτυπά: «Δεν με ενδιαφέρει να με πουν gay»

Πέμπτη, 3 Μάρτιος, 2016 09:44 πμ
Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη, έγινε το πρόσωπο των ημερών αλλά ο Δήμαρχος Στυλίδας έχει την μαγκιά και δεν "κρύβεται"
Ο Απόστολος Γκλέτσος ξαναχτυπά: «Δεν με ενδιαφέρει να με πουν gay»

Είναι αλήθεια πως η συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου στον Πέτρο Κωστόπουλο συζητήθηκε και θα συζητιέται για πολύ ακόμη. Ο Δήμαρχος Στυλίδας έκανε μια αποκάλυψη που λίγοι θα τολμούσαν στη θέση του. Φέρνοντας ως παράδειγμα το ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές, ο Απόστολος Γκλέτσος εξομολογήθηκε πως έχει πάει άνδρα.

Φυσικά οι δηλώσεις του έπαιξαν σε όλα τα Μέσα ενώ το τρολάρισμα στα social media ξεκίνησε σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά το τέλος της εκπομπής. Ο Απόστολος Γκλέτσος όμως «ξαναχτυπά» με μια εξίσου αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town.

«Δεν ήταν προσχεδιασμένο. Είδα τον Πέτρο Κωστόπουλο με την καούκα στο κεφάλι και μου ’ρθε να το πω. Με τριβέλιζε όλον αυτόν τον καιρό, ήθελα κάπου να το πω. Όλη αυτή η ιστορία με το Σύμφωνο Συμβίωσης και τον θόρυβο που ξέσπασε –κάποιοι βλέπεις έκαναν το Σύμφωνο παντιέρα και φάνηκαν υποκριτές−, μου την έδωσε στα νεύρα και αποφάσισα να κάνω τη δική μου παραδοχή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τον ενδιαφέρει άραγε αν μετά τα όσα είπε τον αποκαλέσουν gay;

«Δεν με ενδιαφέρει να με πουν gay. Μόνο εγώ ξέρω τι είναι ο Απόστολος Γκλέτσος. Δεν θα προσδιοριστώ σεξουαλικά δημόσια γιατί μετά χάνεται όλος ο σκοπός της δήλωσής μου», ανέφερε στο Down Town που κυκλοφορεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.