Η Joselyn Cano έχει «εξωγήινο» συνδυασμό στήθους - οπισθίων

Παρασκευή, 5 Αύγουστος, 2016 17:00 μμ
Ένα πλούσιο στήθος μπορείς να το διαχειριστείς. Μια μεγάλη περιφέρει επίσης. Όταν όμως αυτά τα δύο συνδυάζονται ο έλεγχος χάνεται.
Η Joselyn Cano έχει «εξωγήινο» συνδυασμό στήθους - οπισθίων

Το επώνυμο της δίνει το στίγμα για το ποιόν της. Η Joselyn Cano είναι χωρίς ίχνος υπερβολής κορίτσι-κανόνι. Δεν ρίχνει απλές σφαίρες που ο στρατιώτης πέφτει κάτω. Είναι τανκ που κατεδαφίζει κτήρια και ολόκληρο στρατό. Σωρηδόν πέφτουν στα πόδια της. Και όχι μόνο σε αυτά.

Είναι κάποια πράγματα που μοιάζουν καθόλου μα καθόλου διαχειρίσιμα από έναν άνθρωπο. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτά που έχει η Joselyn Cano δεν μπορούν να ελεγχθούν ούτε καν από το βλέμμα. Δεν μπορούν να χωρέσουν εκεί μέσα. Ένα μεγάλο στήθος το αντέχεις. Μια πληθωρική πίσω κίνηση επίσης μπορείς να την φέρεις βόλτα στον ψυχολογικό τομέα. Όταν όμως έχεις να αντιμετωπίσεις και ένα πλούσιο στήθος και οπίσθια που κάνουν την Kim Kardashian να ζηλεύει, τότε μόνο ηττημένος θα βγεις. Όχι ότι θα σε χαλάσει.

Η Joselyn Cano είναι μια εξωπραγματική ύπαρξη, μια εξωγήινη μορφή. Δεν έχει εξωγήινα στοιχεία πάνω της, αλλά έχει ανθρώπινα στοιχεία που δεν τα συναντάς συχνά. Είναι αυτό που λέμε μία στο εκατομμύριο. Και στο Instagram της έχει καθημερινό update με φωτογραφίες με μαγιό, εσώρουχα, από δοκιμαστήρια, στο μπάνιο της, στο κρεβάτι. Βγάζει και πολλά βιντεάκια με τα οπίσθια της σε κεντρική εικόνα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.