Η Lily Ermak θα σου κόψει τη μιλιά με το σώμα της

Τετάρτη, 2 Μάρτιος, 2016 13:37 μμ
Όταν βλέπεις τέτοιες αναλογίες το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τις επεξεργάζεσαι και να αναρωτιέσαι: πού ήταν τόσα χρόνια η Lily Ermak;
Η Lily Ermak θα σου κόψει τη μιλιά με το σώμα της

Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις αποθεώνεται τόσα χρόνια η δημογραφία και η ανθρωπογεωγραφία της Ρωσίας τόσα χρόνια. Είναι αναμφίβολα από τις πιο φημισμένες γυναίκες παγκοσμίως και σε αυτό βοήθησε σίγουρα η πτώση του Τείχους. Όμως όσα και να σκέφτεσαι, όσα και να έχεις δει, υπάρχει μια περίπτωση που θα σου αλλάξει όλα τα δεδομένα. Η Lily Ermak δεν είναι σαν όλες τις άλλες Ρωσίδες. Βασικά δεν ξέρουμε πόσες γυναίκες παγκοσμίως μπορούν να μπουν από πάνω της.

Η Lily Ermak είναι μοντέλο από την καρδιά της Μόσχας και κάνει τον κόσμο καλύτερο. Αυτό που ξαφνιάζει στην Lily είναι οι αναλογίες της, αφού μπορεί να έχει ένα λεπτό σώμα και κυρίως μέση, αλλά το στήθος και τα οπίσθια της μοιάζουν δυσανάλογα ως προς αυτό. Δεν είναι όμως από τις δυσαναλογίες που σου προκαλούν αποστροφή ή αδιαφορία. Είναι από τις δυσαναλογίες που ευχόσουν πάντα να βρεις.

Είναι λες και κάποιος ένωσε τα σημεία του σώματος της χωρίς να τον νοιάζει η συνοχή, αλλά μόνο η πρόσληψη του θεατή. Και αυτή συνίσταται σε ένα και μόνο στοιχείο: να χάσει τη μιλιά του. Οι λέξεις να γίνονται αέρας και να τριβελίζει το μυαλό του μια εικόνα από αυτές που αναρτά η Lily Ermak στο Instagram.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.