Καλομοίρα: Αποκαλύπτει το φύλο και τα ονόματα που θα δώσει στο μωρό της

Τετάρτη, 2 Μάρτιος, 2016 09:05 πμ
«Είμαι χαρούμενη αλλά συγχρόνως και κουρασμένη. Στην αρχή πίστευα πως κυοφορώντας ένα μωρό θα είναι πιο εύκολη η εγκυμοσύνη»
Καλομοίρα: Αποκαλύπτει το φύλο και τα ονόματα που θα δώσει στο μωρό της

Σε 4 μήνες περίπου η Καλομοίρα Σαράντη θα κρατάει στην αγκαλιά της, την κορούλα της.

Το Καλομοιράκι που τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αμερική, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και παραχωρεί συνέντευξη στο περιοδικό Hello για την εμπειρία της δεύτερης εγκυμοσύνης της.
«Είμαι ενθουσιασμένη. Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή πίστευα πως θα αποκτήσω αγόρι όμως την προηγούμενη εβδομάδα ο υπέρηχος έδειξε πως 100% είναι κορίτσι. Όταν μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί, συγκινήθηκα τόσο πολύ που έβαλα τα κλάματα. Τότε κατάλαβα πως καταβάθος ήθελα κοριτσάκι όπως και ο Γιώργος. Η κόρη μας θα φέρει καινούργιο αέρα στη ζωή μας» είπε τρισευτυχισμένη στο «Hello» η Καλομοίρα.
Δεν είναι η πιο εύκολη περίοδος της ζωής της, όπως πίστευε αρχικά και η Καλομοίρα εξομολογείται: «Είμαι χαρούμενη αλλά συγχρόνως και κουρασμένη. Στην αρχή πίστευα πως κυοφορώντας ένα μωρό θα είναι πιο εύκολη η εγκυμοσύνη, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι γιατί παράλληλα έχω και τη φροντίδα των αγοριών που είναι τριών ετών».

Η Καλομοίρα έχει αποφασίσει και τα ονόματα που θα δώσει στο κοριτσάκι της:

«Θα την πούμε Αναστασία-Καλομοίρα. Αναστασία είναι το όνομα της γιαγιάς του Γιώργου αλλά και ο δικός μου ο παππούς λεγόταν Αναστάσης, ενώ Καλομοίρα έλεγαν τη δική μου τη γιαγιά»

kalomoira-mora

kalomoira-mora2

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.