Η Sydney Maler δεν μπαίνει σε κανένα καλούπι. Ούτε ρούχο.

Τρίτη, 1 Μάρτιος, 2016 21:40 μμ
Για κάποιες γυναίκες το να χωρέσουν σε ένα ρούχο είναι δύσκολο. Η Sydney Maler είναι τέτοια γυναίκα, αλλά όχι γι΄αυτό που φαντάζεσαι.
Η Sydney Maler δεν μπαίνει σε κανένα καλούπι. Ούτε ρούχο.

Αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς θα αρχίσουμε να επαναλαμβανόμαστε. Ίσως και να το έχουμε κάνει ήδη. Δεν φταίμε εμείς όμως. Είναι κάποιες γυναίκες που και να θέλεις να αγιάσεις, να θέλεις να αποτραβηχτείς, δεν σου το επιτρέπουν. Δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά. Απλώς υπάρχουν. Αν δηλαδή σκέφτεσαι ότι θα πρέπει να σταματήσεις να χαζεύεις γυναικάρες, πρώτον γιατί κάνεις τέτοιες σκέψεις και δεύτερον δεν θα το πετύχεις. Η Sydney Maler έχει τον τρόπο της.

Το όνομα δεν σας λέει πολλά πράγματα, το γνωρίζουμε. Ούτε εμάς μας έλεγε. Η φιγούρα της όμως, ακόμα κι αν δεν την έχετε ξαναδεί, θα σας μείνει καρφωμένη στην πρώτη θέση της μνήμης. Η Sydney Maler εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του Travis Scott με τον Big Sean για το τραγούδι Don't Play και όλοι αναρωτιόντουσαν ποια είναι. Κάποιο τζιμάνι την έψαξε, βρήκε τα στοιχεία της και δεν χρειάζεται να δεις τίποτα περισσότερο από τις φωτογραφίες της.

Η Sydney είναι πληθωρικότατη, αποστομωτικά πληθωρικότατη θα λέγαμε, και είναι αμφίβολο αν χωράει με άνεση στα ρούχα της. Τόσο στο στήθος όσο και στα οπίσθια δημιουργεί μια συμφόρηση. Δεν πειράζει καθόλου προφανώς. Αρκεί να βρίσκεται σε ένα συνεχές καλοκαίρι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.