Η Aubrey Evans μπαίνει στο top 5 με τα καλύτερα οπίσθια

Τρίτη, 1 Μάρτιος, 2016 13:46 μμ
Το Instagram έχει προσφέρει έναν απέραντο ωκεανό εικόνων και μερικά από τα καλύτερα οπίσθια. Η Aubrey Evans μπαίνει αβαβά στην πρώτη πεντάδα.
Η Aubrey Evans μπαίνει στο top 5 με τα καλύτερα οπίσθια

Το να διαβάζεις ότι ένα ζευγάρι οπίσθια μπαίνει σε κλίματα αξιολόγησης και κατατάσσεται σε μια θέση μοιάζει τόσο κούφιο, με την έννοια ότι ζούμε σε έναν διαδικτυακό κόσμο που τα σούπερ ουάου οπίσθια είναι άφθονα. Το 50% των θηλυκών χρηστών στα social media διαθέτει καλή πίσω κίνηση. Όμως η αντίδραση άλαλου θαυμασμού είναι στο DNA των ανδρών και δεν μπορεί να αλλάξει. Οπότε η Aubrey Evans δεν επιτρέπει να παρεκκλίνουμε από τις νόρμες.

H Aubrey Evans είναι κάτοικος Αμερικής, αλλά η καταγωγή της είναι μισή από την Πολωνία και μισή από την Ουγγαρία και είναι σίγουρα η πρώτη κοπέλα με τέτοια καταγωγή που έχει και τέτοια προσόντα. Ανοιχτά, φωτεινά χρώματα, στο δέρμα και τα μαλλιά της, όχι από αυτά που συνδέονται με το ψιλοδεύτερο, αλλά upper class καταστάσεις.

Είναι η κοπέλα που θα βάλεις στη θέση του συνοδηγού σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο και θα βγεις στην παραλιακή του L.A. ή του Miami, τα μαλλιά της θα ανεμίζουν, θα σηκώνεται όρθια να την χτυπήσει ο αέρας κι εσύ απλώς θα την απολαμβάνεις. Για να τα λέμε όλα όμως, έχει και οπίσθια που μόνο αν δεν βλέπεις δεν τα κοιτάς σαν χάνος. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.