Κόκκινο χτύπησε η τηλεθέαση για τον Αλέξη Τσίπρα και τον "Ενικό"

Τρίτη, 1 Μάρτιος, 2016 12:44 μμ
Τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού η συνέντευξη του Πρωθυπουργού...
Κόκκινο χτύπησε η τηλεθέαση για τον Αλέξη Τσίπρα και τον "Ενικό"

Το βράδυ της Δευτέρας, θεωρείται το πιο ανταγωνιστικό μεταξύ προγραμμάτων, καθώς τα κανάλια βγάζουν τα "δυνατά "τους χαρτιά και ο ανταγωνισμός, μεταξύ πολιτικών εκπομπών και σάτιρας έχουν την τιμιτική τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν χθες, η εδραιωμένη ζώνη 23:00-01:00 είχε Αρβύλες που σημείωσαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης όπως συνήθως, ωστόσο μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης σημείωσε και η εκπομπή "Ενικός" του Νίκου Χατζηνιολάου στο Star.

Με καλεσμένο τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, το τηλεοπτικό κοινό απέδειξε ότι είχε περιέργεια να ακούσει τα όσα είχε να πει στον ελληνικό λαό.

Έτσι σύμφωνα με της μετρήσεις της Nielsen, ο μέσος όρος που έκανε η εκπομπή "Ενικός", στο γενικό σύνολο ήταν 27,6%, ενώ στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος ήταν 19,2%. Πρέπει να πούμε πως τα ποσοστά αυτά είναι ιδιαίτερα υψηλά, αν αναλογιστεί κανείς πως οι πολιτικές εκπομπές δύσκολα σημειώνουν  πάνω από 10%.

Δεδομένου δε πως απέναντι παίζουν και οι Ράδιο Αρβύλα που έχουν χτίσει συνήθεια με τους τηλεθεατές και κάνουν ρεκόρ τηλεθέασης, σίγουρα τα νούμερα που έκανε ο "Ενικός" είναι άπιαστα".

Δείτε απόσπασμα από την χθεσινή εκπομπή με καλεσμένο τον Αλέξη Τσίπρα:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.