Διαγωνισμός: Μαγειρέψτε το καλύτερο κρέας για την Τσικνοπέμπτη με συμβουλές από τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «ΑΘΗΝΕΟ»

Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος, 2016 15:36 μμ
Ο Πέτρος Κωστόπουλος δίνει συμβουλές για το ψήσιμο του κρέατος για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης και το KoolNews.gr κληρώνει 15 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε από κοντά το σεμινάριο του γνωστού παρουσιαστή και εκδότη.
Διαγωνισμός: Μαγειρέψτε το καλύτερο κρέας για την Τσικνοπέμπτη με συμβουλές από τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «ΑΘΗΝΕΟ»

Η Τσικνοπέμπτη ονομάζεται η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, επειδή την ημέρα αυτή όλα τα σπίτια ψήνουν κρέας ή λιώνουν το λίπος από τα χοιρινά και ο μυρωδάτος καπνός (τσίκνα) είναι διάχυτος παντού. Από αυτή την τσίκνα, λοιπόν, έχει πάρει και το όνομά της η Πέμπτη και λέγεται Τσικνοπέμπτη.

Το KoolNews.gr δίνει τη δυνατότητα σε 15 τυχερούς να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για να περάσουν την παραμονή της Τσικνοπέμπτη τους, την Τετάρτη 2/2/2016 (19:00-21:00), σε σεμινάριο μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο γνωστός εκδότης και παρουσιαστής του Talkshow του ALPHA, «Βράδυ» θα δώσει συμβουλές, για τη σωστή επιλογή κρέατος-τι είδος, ποιο σημείο, το σωστό μαρινάρισμα και φυσικά... πώς να το ψήσετε, έτσι ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, στο barbeque της Τσικνοπέμπτης.

Λίγες είναι οι απολαύσεις που ξεπερνούν αυτήν του γευστικού συνδυασμού καλοψημένου κρέατος με μία παγωμένη μπύρα. Οι περισσότεροι όμως δεν γνωρίζουν ποιες μπύρες ταιριάζουν με το εκάστοτε κρέας. Ο καταλληλότερος χώρος για να ανακαλύψει λοιπόν κανείς τις πιο γευστικές μπύρες, αλλά και τους συνδυασμούς τους, είναι το «ΑΘΗΝΕΟ», όπου και θα γίνει το σεμινάριο.

«Το ΑΘΗΝΕΟ, είναι ένας χώρος με σύγχρονη αισθητική, αφιερωμένος στην κουλτούρα και τον πολιτισμό της μπίρας. Εγκαινιάστηκε την άνοιξη του 2015 στο ίδιο σημείο που πριν από 52 χρόνια παράχθηκαν οι πρώτες παρτίδες μπίρας της  Αθηναίικης Ζυθοποιίας. Στόχος του  ΑΘΗΝΕΟ είναι  να αποτελέσει σημείο συνάντησης,  έμπνευσης  και συναναστροφής για όλους  όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τον κόσμο της μπίρας και να γνωρίσουν την ιστορία, την παραγωγή και το savoir vivre του αγαπημένου τους ποτού.  Σεμινάρια, εκθέσεις, ξεναγήσεις και πολλές θεματικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στο ΑΘΗΝΕΟ και προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες. Περισσότερα στο www.athineo.gr και στο www.facebook.com/letsbeer.gr »

fre1

fre2

fre78

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής στο koolnews.gr

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.