Η Jennifer Berg συνδυάζει τα πιο σέξι γονίδια

Κυριακή, 28 Φεβρουάριος, 2016 19:30 μμ
Δύο από τις πιο φημισμένες για τα γονίδια τους καταγωγές είναι η σουηδική και η ταϊλανδέζικη. Η Jennifer Berg τις συνδυάζει και το αποτέλεσμα είναι αποστομωτικό.
Η Jennifer Berg συνδυάζει τα πιο σέξι γονίδια

Στους διαγωνισμούς ομορφιάς που γίνονται κάθε χρόνο, υπάρχουν συγκεκριμένες χώρες που έχουν την τύχη να βρίσκονται πάντα στα φαβορί. Άλλες φορές κερδίζουν, άλλες όχι. Όμως δεν παύουν να είναι μεγάλες δυνάμεις. Αυτή η ετήσια αναγνώριση δεν είναι τυχαία και σημαίνει πολλά. Σημαίνει βασικά ότι ως χώρα είσαι ψηλά στην παγκόσμια κλίματα αυτών που βγάζουν τις πιο σέξι γυναίκες. Και η Jennifer Berg κατάφερε να πάρει χαρακτηριστικά από δύο εξ αυτών και να βγάλει κάτι σπάνιο.

Η Ταϊλάνδη είναι μία από τις χώρες με γονίδια που τα έχουν επαινέσει πολλές φορές και όλοι τα αναγνωρίζουν. Η Σουηδία είναι επίσης μια τέτοια χώρα, η οποία όμως φημίζεται για τις ψηλές και ξανθές γυναίκες με τα γαλανά μάτια. Δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Η μεγάλη δύναμη της Σουηδίας είναι σε γυναίκες με δυνατά μελαχρινά χαρακτηριστικά και όχι τόσο ξανθό δέρμα. Και αυτές οι δύο χώρες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βγει η Jennifer Berg.

Η Jennifer έχει μοιραίο βλέμμα, εννοείται μακριά μαλλιά, έντονα φρύδια, λεπτή μέση, κανονικά οπίσθια και ένα πλούσιο στήθος που ανεβάζει το υπόλοιπο πακέτο ένα επίπεδο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.