Η Chantel Zales δεν κάνει εκπτώσεις στα προσόντα της

Σάββατο, 27 Φεβρουάριος, 2016 17:40 μμ
Το επώνυμο της παραπέμπει στις εκπτώσεις (αγγλιστί sales), αλλά αυτό το ένα γράμμα που διαφέρει δείχνει ότι η Chantel Zales δεν κάνει σκόντο στην προσφορά της.
Η Chantel Zales δεν κάνει εκπτώσεις στα προσόντα της

Στη σημερινή εποχή ζούμε τον ορισμό του Όλα Ή Τίποτα. Αν δεν έχουμε τα πάντα τρελαινόμαστε, αν δεν γίνεται αυτό που επιθυμούμε άμεσα, τότε μας πιάνει κατάθλιψη ή δημιουργούμε σαματά. Δεν υπάρχει η υπομονή να το αποκτήσουμε σιγά σιγά ώστε να έχει μεγαλύτερη αξία η κατάκτηση. Δεν συμβαίνει όμως με όλα έτσι. Υπάρχουν μερικές γυναίκες που μένουν παραδοσιακές, μένουν ρομαντικές και σε οδηγούν σε μια σταδιακή κατάκτηση. Η Chantel Zales είναι μία τέτοια γυναίκα.

Όσο και να ψάξετε δεν πρόκειται να βρείτε μια γυμνή φωτογράφιση της, όσο και να προσπαθήσετε δεν θα βρείτε πάνω από ελάχιστες φωτογραφίες της με στρινγκ και τα οπίσθια της στην πλήρη τους μορφή. Εκεί που κάνει παιχνίδι η Chantel Zales είναι στο στήθος της, αλλά κι εκεί μη νομίζετε ότι θα δείτε το Όλα ή το Τίποτα. Θα δείτε αυτό που χρειάζεται ώστε να αντέξετε και να προσαρμοστείτε σταδιακά, αλλά και να εκτιμάτε αυτό που προσφέρει.

Ένα γυμνό στήθος είναι πάντα με τον ίδιο τρόπο γυμνό. Ένα στήθος όμως που καλύπτεται, αλλά ταυτόχρονα ξεχειλίζει έχει πολλούς τρόπους για να το δεις. Και η Chantel μπορεί να κάνει εκπτώσεις ως προς το τι δείχνει, αλλά δεν κάνει εκπτώσεις ως προς το περιεχόμενο και την ποιότητα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.