Η Sara Jean Underwood είναι από τα πιο προικισμένα «κουνελάκια»

Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος, 2016 20:42 μμ
Η Sara Jean Underwood είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση γυναίκας «ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε». Την βλέπεις και μετά μένεις ανήμπορος.
Η Sara Jean Underwood είναι από τα πιο προικισμένα «κουνελάκια»

Όταν έκανε το ντεμπούτο της στο εξώφυλλο του Playboy άφησε τους άντρες με το στόμα ανοιχτό, μιας και η σωματοδομή της είναι από αυτές που οδηγούν πάντα σε αυτό το αποτέλεσμα. Η Sara Jean Underwood είναι ως εικόνα εντελώς μακριά από μια απλή γυναίκα. Είναι πολύ λίγες εκείνες που θα συναντήσεις στη ζωή σου και είναι σε αυτή τη σωματική κατάσταση. Είναι πολύ λίγες αυτές που θα σε κάνουν, όχι απλώς να θαυμάσεις, αλλά να αναρωτιέσαι πως βγήκε από την κοιλιά της μάνας της.

Η Sara Jean έχει κυριολεκτικά όλο το πακέτο. Στήθος υψηλών ταχυτήτων, οπίσθια κατηγορίας Τσάμπιονς Λιγκ και πρόσωπο που σου βγάζει όλη την έξαψη της φαντασίας. Πολύ περισσότερο, η Sara Jean είναι κορίτσι του σοσιαλισμού, ΠΑΣΟΚ από τα γεννοφάσκια της, γιατί δεν κρατάει πράγματα για τον εαυτό της. Τα μοιράζεται και τα κάνει κοινό κτήμα όλων όσων την ακολουθούν στο Instagram.

Εκεί θα βρεις φωτογραφίες της με μαγιό, ολόσωμα και μπικίνι, με εσώρουχα, στρινγκ, χωρίς σουτιέν, με λάσκα φανελάκια και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί το μυαλό σου. Σε όλες βέβαια δεν είναι αυτά που φοράει που κρατάνε το ενδιαφέρον σου, αλλά όσα βρίσκονται από κάτω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.