Η Pamela τα πέταξε εντελώς για ακτιβιστικούς λόγους

Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος, 2016 18:20 μμ
Οι αγώνες της για τα δικαιώματα των ζώων είναι γνωστοί. Και η Pamela Anderson τους κάνει γνωστούς πάντα χωρίς καθόλου ρούχα πάνω της.
Η Pamela τα πέταξε εντελώς για ακτιβιστικούς λόγους

Είναι από τα πρόσωπα που έχουν δώσει τη ζωή τους για τα δικαιώματα των ζώων. Μπορεί να την έχουν κοροϊδέψει στο παρελθόν για τα υποκριτικά της προσόντα και να την έχουν αποκαλέσει bimbo-χαζογκόμενα, αλλά η Pamela Anderson είναι μια πολύ αξιότιμη γυναίκα, γιατί εκμεταλλεύεται τη δύναμη και το χρήμα που έβγαλε για να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους γύρω της.

Στο παρελθόν την έχουμε δει να φωτογραφίζεται γυμνή στο περιοδικό της PETA, της φιλοζωϊκής οργάνωσης, και να διαδηλώνει με πλακάτ σε εκδηλώσεις προϊόντων που έχουν παραχθεί με εκμετάλλευση ζώων. Αυτή τη φορά είναι το γνωστό Paper Magazine που έχει δώσει το δικό του στίγμα στις προκλητικές φωτογραφίσεις διασήμων κυριών (ήταν αυτό που έβγαλε τα ανακλινόμενα οπίσθια της Kim Kardashian), που τοποθετεί την Pamela σε ένα κατακόκκινο τοπίο και την μετατρέπει σε κούκλα βιτρίνας.

Δεν την τοποθετεί όμως έτσι απλά. Την ρίχνει ολόγυμνη με μαύρη περούκα να σπάει την κατακόκκινη πανδαισία, να τα δείχνει όλα και να μιλάει για την συμμετοχή της σε μια καμπάνια παπουτσιών. «Θέλω να αισθανθώ και πάλι ωραία. Η ομορφιά είναι οποιαδήποτε ηλικία, δεν έχει χρόνο. Μακάρι να ζούσαμε σε ασπρόμαυρες εποχές που οι άνθρωποι ήταν πιο όμορφοι. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε ως καταναλωτές είναι να ψάξουμε την αλήθεια. Να καταναλώνουμε λιγότερο κρέας».

pa1

pa2

pa3

pa4

pamela-anderson-gimni-1

pamela-anderson-gimni1-1

Φωτογραφίες: Paper Magazine

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.