Η Claudia Dean είναι το καμπανάκι που σημαίνει το νοκ άουτ

Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος, 2016 14:28 μμ
Το όνομα της παραπέμπει σε καμπάνα εκκλησίας. Όμως η Claudia Dean είναι από την πλευρά του κολασμένου και το καμπανάκι σημαίνει νοκ άουτ.
Η Claudia Dean είναι το καμπανάκι που σημαίνει το νοκ άουτ

Μία από τις ταινίες των φετινών Oscars που διεκδικούν με μεγάλες πιθανότητες είναι το Creed, που ως γνωστόν περιλαμβάνει μπόλικο μποξ και αρκετά νοκ άουτ. Αυτή είναι μια κατάσταση που κάθε άντρας θα ήθελε να βρεθεί, αλλά μόνο από την πλευρά του όρθιου κι όχι από αυτήν του ξαπλωμένου πάνω στο ρινγκ. Εκτός κι αν αυτός που θα τον ξαπλώσει δεν είναι ένας μποξέρ, αλλά ένα τρομερό θηλυκό όπως η Claudia Dean.

Η Claudia Dean έχει όνομα που σημαίνει κοσμήτορας, δηλαδή ο ανώτατος ηγέτης σε ένα πανεπιστήμιο, αλλά περισσότερο από την σημασία του, αυτό που δηλώνει ακριβώς τις επιδράσεις της είναι το ηχητικό. Dean=ντιν, ίσως ήχος καμπάνας και επειδή η Claudia δεν ξέρει από μποξ δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σε βγάλει νοκ άουτ και να ακούς το καμπανάκι της ήττας σου.

Είναι μια από τις καλύτερες εκδόσεις μελαχρινών γυναικών, με μελαψό δέρμα, λες και έχει συνδυάσει γαλλικές με βορειοαφρικάνικες ρίζες, ίσως από Μαρόκο ή Αλγερία, το πρόσωπο της παραπέμπει σε American Beauty και θα μπορούσε να είναι η γυναίκα που ξετρέλανε τον Kevin Spacey, ή κάθε άντρα. Οι εικόνες θα σας πείσουν γι΄αυτή την ελεγειακή εισαγωγή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.