Βαγγέλης Περρής: Μετά το τέλος του Spata Live στο πλευρό της Κορομηλά

Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος, 2016 11:24 πμ
Όλες οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας που θα συζητηθεί ...
Από την Παυλίνα Ντάσιου
Βαγγέλης Περρής: Μετά το τέλος του Spata Live στο πλευρό της Κορομηλά

Ο Βαγγέλης Περρής τη φετινή σεζόν επέλεξε να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη, ωστόσο, όπως έχει γίνει και επίσημα γνωστό εδώ και 2 εβδομάδες, η εκπομπή ρίχνει αυλαία σήμερα το απόγευμα. Έτσι, ο δημοσιογράφος, έχει κάνει ήδη τις επαφές του για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, που δεν είναι άλλο, παρά να βρεθεί στο πλευρό της παλιάς  του συνεργάτιδας και καλής του  φίλης της Ρούλας Κορομηλά.

Οι δυο τους στο παρελθόν έχουν κάνει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες μου το ίδιο επιθυμούν να κάνουν και τώρα.

Καθώς η εθνική μας παρουσιάστρια ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή της μέσα από τη συχνότητα του Epsilon,ζήτησε να έχει στην ομάδα της και τον Βαγγέλη, που γνωρίζει καλά τόσο την Ρούλα,όσο και το κόνσεπτ της εκπομπής που ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο κανάλι του Περιστερίου.

Έτσι, οι πληροφορίες μου θέλουν Ρούλα και Βαγγέλη, να κάνουν ένα λαμπερό σόου, τύπου Bravo Ρούλα, το οποίο θα προβάλλεται στην Prime -time του Σαββατοκύριακου και για 10 επεισόδια. Στόχος του καναλιού είναι να βγεί στον τηλεοπτικό αέρα γύρο στα μέσα Απριλίου, ενώ ακόμα δεν έχουν οριστεί οι τελικές λεπτομέρειες.

Πάντως οι υπεύθυνοι του σταθμού, είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την επικείμενη συνεργασία, καθώς και πριν 2 χρόνια είχαν επιχειρήσει να αποκτήσουν στο δυναμικό τους τη Ρούλα Κορομηλά, όμως τότε δεν είχε προχωρήσει η συνεργασία.

Όπως όλα δείχνουν, τώρα υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να πάρει σάρκα και οστά  και αναμένουμε σύντομα να δούμε τη Ρούλα να μας καλησπερίζει...

Το κανάλι εξάλλου,θέλει να χτίσει  την prime-time ζώνη και να εντάξει στο πρόγραμμα του και μεγάλα σόου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.