Η India Reynolds είναι ο ορισμός της μελαχρινής γυναικάρας

Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος, 2016 20:50 μμ
Λένε πως για κάθε άντρα υπάρχει μια γυναίκα που είναι η καταστροφή του και η India Reynolds πληροί όλα τα κριτήρια για να μπει στην κατηγορία.
Η India Reynolds είναι ο ορισμός της μελαχρινής γυναικάρας

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα που αποτελεί το αλεξίσφαιρο του, τον κυματοθραύστη του. Κι επειδή ακριβώς έχει αυτόν τον ρόλο, όταν εκείνος δεν της δώσει τα όμοια, δεν της ανταποδώσει το δίχτυ προστασίας, τότε η γυναίκα παύει να είναι αλεξίσφαιρο και γίνεται η καταστροφή του. Μια καταστροφή που πολλές φορές μοιάζει να τους γοητεύει. Ιδίως αν έρχεται από μια γυναίκα που είναι σαν τη Σαλώμη. Όπως η India Reynolds.

Όταν το μυαλό έχει επενδύσει σε μια εικόνα και την έχει ντύσει με συγκεκριμένο πέπλο, τότε δεν παίζει να φύγει αυτή η εικόνα ποτέ. Αντιθέτως, αναζητά εκείνη που θα ταιριάξει περισσότερο στα στάνταρ του. Και η India Reynolds ταιριάζει απόλυτα στην εικόνα της μελαχρινής γυναικάρας, που σαν τη Σαλώμη, θα φέρει την δική σου καταστροφή. Το μελαχρινό άλλωστε έχει πάντα την δική του σημειολογία και στην περίπτωση της India γνωρίζει την αποθέωση του.

Με ένα στήθος τόσο όσο, βλέμμα κοφτερό και σπινθηροβόλο, οπίσθια που γίνονται πανίσχυρα με ένα τατουάζ να τα κοσμεί και εσώρουχα που καλύπτουν μικρή επιφάνεια του σώματος, η India Reynolds έχει τα μέσα για να γίνει καταστροφική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.