Η Courtney Stodden έχει το πιο υπερμεγέθες στήθος 22χρονης

Τρίτη, 23 Φεβρουάριος, 2016 20:33 μμ
Από τα 16 της έβαλε στόχο να γίνει διάσημη και το κατάφερε. Όμως η Courtney Stodden το έκανε με ένα κάπως ασυνήθιστο τρόπο. Επιστήθιο.
Η Courtney Stodden έχει το πιο υπερμεγέθες στήθος 22χρονης

Στα 16 της είδε τον κόσμο διαφορετικά. Κυνήγησε την διασημότητα με κάθε τρόπο. Ήξερε πως δε θα μπορούσε να την φτάσει με ποιοτικό τρόπο, γι΄αυτό έδωσε βάση στην ποσότητα και σε κινήσεις που προκαλούσαν αρνητική εντύπωση περισσότερο. Αλλά για εκείνη η αρνητική εντύπωση ήταν ο Δούρειος Ίππος της. Τα χρόνια πέρασαν και στα 22 της η Courtney Stodden έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή, τόσο που δεν αντιλαμβάνεσαι εύκολα ότι είναι μόνο τόσο.

Η Courtney πήγε και φούσκωσε το στήθος της στα 16, το έφτασε σε δυσθέωρητο μέγεθος και παντρεύτηκε έναν τηλεοπτικό παραγωγό που ήταν κοντά στα 30 χρόνια μεγαλύτερος της. Χώρισε, τα ξαναβρήκε μαζί του, το πάλεψε να γίνει τηλεοπτικό αστέρι, αλλά προφανώς και δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Όμως η Courtney είχε βρει και από αλλού τον τρόπο για να κρατάει τον μύθο της αναμμένο και να απασχολεί με κάποιο τρόπο τα μέσα, κυρίως τα κίτρινα τύπου Daily Mail.

Στα 22 της η Courtney Stodden έχει κάνει πολλά, προσπαθεί να μιμηθεί τη Marilyn Monroe με το μαλλί και το στυλ της και η αλήθεια είναι ότι το κατέχει, έχει βγάλει μέχρι και sex tape και μπορεί να θεωρεί εαυτόν την πιο πληθωρική 22χρονη που υπάρχει. Κι ας είναι και πλαστικό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.