Αντώνη Κανάκη έκανες ξανά το μη σύνηθες και σου αξίζει μπράβο

Τρίτη, 23 Φεβρουάριος, 2016 18:45 μμ
Ζώντας μέσα στον ορυμαγδό των ειδήσεων γύρω από τον Παντελή Παντελίδη, η στάση του Αντώνη Κανάκη είναι μια αχτίδα μέσα στο σκοτάδι.
Αντώνη Κανάκη έκανες ξανά το μη σύνηθες και σου αξίζει μπράβο

Μερικές φορές και σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλύτερο να σιωπάς,να μη μιλάς. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως κάποιες καταστάσεις δε σε επηρεάζουν ή σε αφήνουν αδιάφορο. Απλά δε θέλεις να γίνεις και εσύ κομμάτι μιας εικόνας που μπορεί να ξεφύγει . Είναι λογικό πως ο ξαφνικός  χαμός ενός 32χρονου είναι κάτι που σοκάρει, κάτι που σε αγριεύει. Τέτοια ατυχήματα, δυστυχώς γίνονται καθημερινά και πάντα πονάνε, κυρίως τα κοντινά πρόσωπα των θυμάτων, που προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να σταθούν -αν αυτό γίνεται- στα πόδια τους. Και κάποιοι προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν. Και σε πιάνει η απογοήτευση για την μιντιακή συμπεριφορά. Για κάθε απογοήτευση όμως υπάρχει και μια περίπτωση σαν του Αντώνη Κανάκη.

Όπως φάνηκε, ο Παντελής Παντελίδης, πουλούσε πολύ, πάρα πολύ,όχι μόνο με τα σουξέ του, αλλά και τώρα που" έφυγε" . Από την περασμένη Πέμπτη, εφημερίδες, περιοδικά, εκπομπές και sites (ημών συμπεριλαμβανομένων) "πλούτισαν" προβάλλοντας στο έπακρο το συγκεκριμένο θέμα και είναι ως ένα βαθμό λογικό, μιας και αυτοί είναι οι κανόνες της δημοσιότητας. Ως ένα βαθμό όμως. Αυτός ο βαθμός ξεπεράστηκε από πολλούς. Κάποιοι μάλιστα δεν είχαν καμία μα καμία επαφή με τον Παντελή Παντελίδη. Κι όμως βρήκαν την ευκαιρία να πατήσουν πάνω στη σορό του.

Σε αντίθεση με το ρεύμα,  η συμπεριφορά του Αντώνη Κανάκη ξέφυγε από τους πολλούς, αλλά όχι από αυτό που μας έχει δείξει. Έπραξε για ακόμα μια φορά ακριβώς όπως περιμέναμε. Καθώς δε τον γνώριζε προσωπικά και δεν είναι από τους ανθρώπους που ακούν το στυλ των τραγουδιών του Παντελή Παντελίδη - η μουσική που παίζει στην εκπομπή του είναι ενδεικτική - δε θέλησε να καρπωθεί συμπάθειες και νούμερα και έτσι  στη χθεσινή εκπομπή είπε μόνο το εξής: «Το μοναδικό κίνητρο για τη σιωπή μας είναι ο σεβασμός». Και ίσως τελικά  αυτές οι λίγες λέξεις  μπορεί να ήταν πιο ουσιαστικές και αληθινές από όσα ακούμε τα τελευταία 24ωρα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.