Η Brooke Evers είναι η dj που θα σε χορέψει στο ταψί

Τρίτη, 23 Φεβρουάριος, 2016 17:34 μμ
Ένα από τα πρώτα που κοιτάς για το μαγαζί που θα βγεις το βράδυ είναι η μουσική του. Η DJ Brooke Evers δεν θα σε αφήσει με την αγωνία.
Η Brooke Evers είναι η dj που θα σε χορέψει στο ταψί

Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος γίνεται πιο δύσκολος και λιγότερο ευέλικτος, λιγότερο διαλλακτικός. Ιδίως όταν πρόκειται για τον τρόπο που θα διασκεδάσει. Όταν αποφασίζεις να πας σε ένα μαγαζί θες να ξέρεις τι μουσική παίζει και αν αυτή η μουσική ταιριάζει με τα γούστα σου, τότε θα πας. Δεν ισχύει πάντα όμως αυτό. Υπάρχουν φορές που δεν σε νοιάζει η μουσική που παίζει, αλλά το χέρι που την τοποθετεί. Η Brooke Evers είναι μια πολύ σέξι dj.

Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό το δίπολο, το «σέξι dj» δεν είναι και κάποιο σπάνιο φαινόμενο. Αυτό το επάγγελμα είναι από τα κατ' εξοχήν σε αυτή την κατηγορία. Απλώς δεν τυχαίνει συχνά να βλέπουμε κάτι που να ξεπερνάει τόσο τον μέσο όρο όπως η Brooke Evers. Γεννήθηκε στην Αυστραλία, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και την τηλεόραση, αλλά γρήγορα το γύρισε στη μουσική και τα decks, οπότε αναζήτησε τα μεγάλα κλαμπ της Αμερικής, όπου και μετακόμισε.

Η πιο σέξι dj της Αυστραλίας δεν είναι μια απλώς ωραία κοπέλα, αφού έχει και πτυχίο Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων και γενικότερα το έχει με το λέγειν. Και με το λέγειν δηλαδή. Αλλά όσο κι αν το θες, δε γίνεται να μην σταθείς στην εξωτερική της εμφάνιση και στο παιχνίδι που κάνει με το πρόσωπο της όταν ανεβαίνει στο πόστο της για να σε χορέψει στο ταψί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.