Η Sarah Hay είναι η πιο μοιραία μπαλαρίνα - ηθοποιός

Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος, 2016 12:20 μμ
Μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις της τηλεοπτικής σεζόν στις ΗΠΑ, η Sarah Hay κέρδισε τις εντυπώσεις, μια Χρυσή Σφαίρα και την καρδιά μας.
Η Sarah Hay είναι η πιο μοιραία μπαλαρίνα - ηθοποιός

Το Flesh And Bone είναι μία από τις καλύτερες σειρές των ΗΠΑ για τη φετινή σεζόν και στις 10 καλύτερες μίνι σειρές της τελευταίας 10ετίας. Κανείς δεν θα περίμενε ότι ο κόσμος του χορού και του σαφώς πιο σκληρού και απαιτητικού μπαλέτου, θα μπορούσε να βγάλει τόσο μυστήριο κι ενδιαφέρον στον θεατή. Εκτός από τις φιοριτούρες και την ζηλοφθονία μεταξύ των μπαλαρίνων, ιδίως αυτών που στόχευαν να γίνουν πρίμα μπαλαρίνα, το μεγάλο μέρος της προσοχής μας τράβηξε η Sarah Hay.

Από μέλος ενός corps de ballet στην ταινία Black Swan, η Sarah Hay βρέθηκε με μια σειρά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της και βρέθηκε να κερδίζει τη Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της. Μια μπαλαρίνα που δεν φτιάχτηκε για να πάρει μέρος στην ανηλεή κόντρα του υψηλότερου επιπέδου, αλλά θέλει μόνο να γίνει η καλύτερη. Χωρίς να πατήσει επί πτωμάτων. Αυτό το τελευταίο δεν το απέφυγε και γιατί αναγκαστικά έπρεπε να γίνει σκύλα, αλλά και γιατί το μοιραίο της πρόσωπο άφησε μερικά ανδρικά πτώματα στον διάβα της.

Η Sarah Hay είναι με διαφορά η πιο μοιραία μπαλαρίνα που έχουμε δει και ίσως η πιο μοιραία πρωτοεμφανιζόμενη. Πολλοί θα σταθούν στο πλούσιο στήθος της που είναι παράταιρο με το μπαλέτο. Μάλιστα στο ξεκίνημα της πολλοί της πρότειναν να το μειώσει. Εκείνη δεν το έκανε ποτέ και πέτυχε. Στη σειρά Flesh And Bone το έδειξε αρκετές φορές καθώς έκανε και την στριπτιζέζ. Όμως το πρόσωπο της είναι από τα ωραιότερα που έχουν εμφανιστεί και συνδυάζει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν μια γλυκιά κοπέλα femme fatale. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.