Η Rhian Suggers καλύπτει όλες τις απαιτήσεις

Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος, 2016 20:40 μμ
Μια ξανθιά γυναίκα είναι πάντα ικανή να τραβήξει τα βλέμματα. Μια ξανθιά γυναίκα όπως η Rhian Suggers είναι ικανή για πολλά παραπάνω.
Η Rhian Suggers καλύπτει όλες τις απαιτήσεις

Λένε πως δεν γίνεται να μην προσέξεις μια ξανθιά γυναίκα. Και έχουν δίκιο. Το ξανθό είναι συνδεδεμένο στο μυαλό με συγκεκριμένες εικόνες και επειδή μια εποχή ήταν πιο σπάνιο από το μελαχρινό, όλα τα βλέμματα γύριζαν να δουν τι είναι αυτό το διαφορετικό και τόσο γοητευτικό. Κι από τότε έμεινε στο DNA. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ξανθών γυναικών που κάνουν upgrade την κατάσταση. Όπως η Rhian Suggers για παράδειγμα.

Η Rhian δεν είναι μια ξανθιά που θα γυρίσεις να την κοιτάξεις αυθόρμητα, γιατί τράβηξε το βλέμμα του το χρώμα του μαλλιού της. Είναι μια ξανθιά που θα γυρίσεις να την παρατηρήσεις για πολλή ώρα, επειδή δόθηκε εντολή στον εγκέφαλο σου για να το κάνεις. Είναι από τις ξανθιές που αν είσαι άλλων προτιμήσεων στο χρώμα θα αλλαξοπιστήσεις και θα το κάνεις και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.

Έχει ένα πρόσωπο κοριτσιού διπλανής πόρτας, γλυκό. Η αλήθεια είναι ότι με το σέξι δεν το έχει τόσο πολύ. Αλλά δεν έχει καμία σημασία, ούτε μειώνει το ενδιαφέρον γύρω της. Γιατί μόλις το βλέμμα κατευθυνθεί προς τα νότια, θα δει ένα στήθος από τα πιο πλούσια φυσικά, θα δει ένα σώμα που έχει τον ατελείωτο και θα εύχεται να μην σταματήσει ποτέ να το κοιτάζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.