Η Vivian Chau είναι ο εξωτικός πειρασμός που έψαχνες

Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος, 2016 12:58 μμ
Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του σκέφτεται να έχει μια περιπέτεια με μια εξωτική γυναίκα. Και η Vivian Chau είναι το καλύτερο δείγμα.
Η Vivian Chau είναι ο εξωτικός πειρασμός που έψαχνες

Έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή του άντρα, που μετά από αρκετές σχέσεις και περιπέτειες με γυναίκες, σκέφτεται ότι θέλει κάτι διαφορετικό. Όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και σε άλλα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα στην κουλτούρα, την καταγωγή. Κάθε άντρας έχει στο μυαλό του ότι θα ήθελε να έχει μια περιπέτεια με μία ξένη, από κάποια χώρα που ξέρει ότι μπορεί να μην την επισκεφτεί ποτέ. Μια από τις πιο σέξι περιπτώσεις είναι η Vivian Chau.

Η Vivian Chau είναι μοντέλο και φωτογράφος που ζει στο Μαϊάμι και κάτι τέτοιο δεν μας ξαφνιάζει ιδιαίτερα. Αφού πρέπει να είναι σπάνιες οι ιδιότητες της στην περιοχή. Η Vivian όμως έχει κάτι το διαφορετικό. Είναι παιδί μιγάς, αφού η μαμά της έχει καταγωγή από την Ταϊλάνδη. Κι αυτό είναι που την ανεβάζει ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση που τυγχάνει στον ανδρικό πληθυσμό.

Έχει το τρομερά πληθωρικό στήθος, που δεν το καλύπτει κανένα από τα μαγιό που θα δεις να φοράει στις φωτογραφίες που αναρτά στο προφίλ της στο Instagram, αλλά και στην προσωπική της ιστοσελίδα, το vivianchau.com, έχει τις καμπύλες και όλα αυτά τα συμπληρώνει με ένα πρόσωπο εξωτικό που σε παραπέμπει σε παραλίες απομονωμένες, με θέα το απέραντο γαλάζιο. Και τη Vivian Chau στο πλάι σου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.