Η Hope Beel τα κάνει όλα, συμφέρει και φοβίζει

Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος, 2016 21:06 μμ
Έχει το attitude, έχει το κορμί, έχει το τσακίρικο βλέμμα, έχει και τα μούσκουλα για να κερδίσει. Η Hope Beel είναι ένας ελβετικός σουγιάς.
Η Hope Beel τα κάνει όλα, συμφέρει και φοβίζει

Έκαστος εφ' ω ετάχθη λέει ένα παλιό ρητό και είναι η καλύτερη πάσα για την κοπέλα που ακολουθεί στις φωτογραφίες. Άλλες έχουν το κορμί και αρκούνται σε αυτό για να κεντρίζουν τα βλέμματα. Άλλες επιλέγουν να δείξουν κάτι παραπάνω, ώστε ακόμα κι αν υστερούν σωματικά και σε προσόντα, να τις προτιμούν περισσότερο από τις άλλες. Υπάρχει όμως και μια κατηγορία γυναικών που δεν προσβλέπουν σε τέτοια πράγματα. Η Hope Beel για παράδειγμα δεν αρκείται σε αυτό που της δόθηκε.

Μιλάμε για ένα μοντέλο, όχι της πασαρέλας ή των περιοδικών, αλλά μοντέλο προϊόντων fitness. Η Hope Beel όμως έχει και την ιδιότητα της γυμνάστριας, Βασικά η γυμναστική είναι το μεγαλύτερο της πάθος και κάτι που το μοιράζεται με τον σύντροφο της. Και δεν είναι από τις γυναίκες που πιστεύεις ότι έχουν ανάγκη από σύντροφο-προστάτη για να μην τις πειράζει κανείς. Το αντίθετο μάλλον. Εκτός από τα πετρόκτιστα οπίσθια και στήθος, η Hope Beel έχει κοιλιακούς φέτες, έχει μούσκουλα και δεν σε παίρνει να της πας κόντρα. Την ακούς και την παρακολουθείς πιστά χωρίς να παρεκκλίνει το μάτι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.