Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μαύρο μίνι με πόδια σε πλήρη έκταση

Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος, 2016 15:10 μμ
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια σέξι μαμά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου το δείχνει όλο και περισσότερο με αυτά που φοράει.
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μαύρο μίνι με πόδια σε πλήρη έκταση

Τελευταία η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει αρχίσει να δείχνει την πιο σέξι πλευρά του εαυτού της και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Προφανώς και υπάρχει η σκέψη ότι μπορεί έτσι να προσελκύσει το ανδρικό κοινό να της γίνει πιο πιστό σε τηλεοπτικό επίπεδο και να δώσει μια περαιτέρω ώθηση στα Καλημερούδια. Αν κρίνουμε από αυτή τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram μάλλον καλά το πάει.

Υπάρχουν αρκετοί που θα αμφιβάλλουν για τις ικανότητες στην παρουσίαση, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει ένα πολύ ωραίο σώμα. Κι όταν αποφασίζει να το δείξει, τότε σίγουρα καταφέρνει να κεντρίσει τα βλέμματα. Στην φωτογραφία που ανάρτησε χθες την είδαμε να είναι χυμένη σε μια λευκή πολυθρόνα σε σχήμα χεριού και να βγάζει selfie φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα και μαύρα peep toe ψηλοτάκουνα. Τα πόδια της εκτείνονται στην φωτογραφία και τείνουν να κάνουν ένα σέξι σταυροπόδι.

Φυσικά η Ντορέττα δεν το κάνει αυτό για πρώτη φορά. Από την αρχή του έτους είναι πολλές οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει, στις οποίες τα πόδια της είναι το κυρίαρχο στοιχείο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.