Η Charlie Riina έχει το πακέτο όλο και ξέρει να το πλασάρει

Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος, 2016 13:22 μμ
Έχεις δει πολλές κοπέλες με εξωπραγματικό στήθος ή οπίσθια. Ή και τα δύο μαζί. Η Charlie Riina δεν μένει μόνο εκεί. Έχει και το πρόσωπο.
Η Charlie Riina έχει το πακέτο όλο και ξέρει να το πλασάρει

Ο άνθρωπος είναι ένα ον της αφθονίας. Θέλει να έχει όσο περισσότερα μπορεί να πάρει. Θέλει να ευχαριστιέται την πληθώρα. Κι όμως όταν αυτή η πληθώρα του έρχεται, επειδή ένα μεγάλο μέρος της του είναι αχρείαστο, νιώθει ότι δεν τον καλύπτει. Μοιάζει οξύμωρο ως σκέψη, αλλά το μόνο που θα τον καλύψει είναι αυτό που μένει στα όρια του μέτρου. Και η Charlie Riina βρίσκεται ακριβώς σε αυτό το σημείο.

Έχουμε δει και παρουσιάσει εδώ πολλές κοπέλες. Άλλες είχαν αυτό που λέμε «τέλειο στήθος». Άλλες τα τέλεια οπίσθια. Υπήρχαν και μερικές που είχαν και τα δύο. Υπήρχαν κι αυτές που ένα από τα δύο το είχαν στον υπερθετικό βαθμό. Όμως εκείνες που θα τα είχαν στο σημείο της κάλυψης και θα τα συνόδευαν και με ένα αντικειμενικά ωραίο και φυσικό πρόσωπο είναι λίγες. Μία από αυτές είναι και η Charlie Riina.

Το κορμί της φαντάζει στις ιδανικές αναλογίες. Ούτε προς τα πάνω ξεφεύγει, ούτε προς τα κάτω. Όμως ένα κορμί με ένα λιγότερο καλό πρόσωπο σου κάνει πάντα κάπως. Αν το σώμα ήταν λίγο κατώτερο ίσως να σου άρεσε περισσότερο το πακέτο. Η Charlie Riina δεν προσφέρει τέτοιες αμφιβολίες. Είναι πρόσωπο ανάλογο του σώματος και αυτό προς την ανοδική του πορεία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.