Η JLo προτάσσει το στήθος της με ντεκολτέ που ζαλίζει

Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος, 2016 18:25 μμ
Μπορεί να μην σταμάτησε ποτέ ο κόσμος να γυρίζει γύρω από τα οπίσθια της, αλλά όσο μεγαλώνει, η JLo έχει κι άλλες χάρες να δείξει.
Η JLo προτάσσει το στήθος της με ντεκολτέ που ζαλίζει

Τι κι αν συμπληρώνει πάνω από μια 20ετία που βρίσκεται στις επάλξεις; Η Jennifer Lopez δεν παύει ποτέ να απασχολεί τα φιλήδονα βλέμματα και τους θαυμαστές που όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησαν ποτέ να την αποθεώνουν και να την έχουν στην πρώτη θέση. Και η ίδια η JLo δεν σταμάτησε ποτέ να τους δίνει επιχειρήματα γι΄αυτή την προσκόλληση τους. Κι όχι μόνο εξ αποστάσεως.

Δεν είναι μόνο οι άπειρες φωτογραφίσεις που έχει κάνει, δεν είναι οι φωτογραφίες που αναρτά στο προφίλ της στο Instagram, αλλά είναι και το πως ανταμείβει το κοινό που συρρέει στις συναυλίες της. Είναι ένα από τα πιο σέξι θεάματα από την αρχή της ύπαρξης του ανθρώπου. Αλλάζει διαρκώς φορέματα, στήνει τα διάσημα και περιλάλητα οπίσθια της, τα κουνάει και δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο.

Ακόμα και οι γυναίκες της υποκλίνονται. Και δεν είναι μόνο πάνω στη σκηνή. Ακόμα και πίσω, στο καμαρίνι της, υποδέχεται τους θαυμαστές με αμφίεση που κολάζει. Έτσι έκανε και σε συναυλία της στο Λας Βέγκας, όπου φόρεσε ένα χρυσαφένιο φόρεμα με κοψίματα στο ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον αυτή τη φορά.

310E0BF700000578-3440490-image-a-13_1455110456402

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.