Η Jayde Pierce είναι βγαλμένη από τις black φαντασιώσεις

Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος, 2016 14:29 μμ
Εμείς δεν είμαστε σε καμία επιτροπή της Ακαδημίας Κινηματογράφου, οπότε αν ήταν στο χέρι μας η Jayde Pierce θα έπαιρνε τουλάχιστον ένα Oscar.
Η Jayde Pierce είναι βγαλμένη από τις black φαντασιώσεις

Για πολλούς άντρες η φαντασίωση δεν είναι αυτό που βλέπουν συχνά, αλλά αυτό που δεν έχουν κοντά τους. Η φαντασίωση είναι αυτό που θεωρούν πιο δυσπρόσιτο. Βασικά για όλους ισχύει αυτό, αλλά κάποιοι ίσως να μην το γνωρίζουν. Στον δυτικό κόσμο για παράδειγμα είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθεί μια φαντασίωση που περιλαμβάνει λευκά δέρματα, Όμως τη μεγαλύτερη γλύκα την έχει το δύσκολο. Και η Jayde Pierce είναι κάτι δύσκολο, αλλά και τρομερά γοητευτικό.

Αν ήταν ηθοποιός μπορεί να μην την έβαζαν με τίποτα στα Oscar, αλλά στο μόντελινγκ υπάρχουν άλλοι κανόνες. Η Jayde Pierce ανήκει το δίχως άλλο στο κομμάτι εκείνο του μυαλού που κρατά τις φαντασιώσεις και είναι από τις top black fantasies. Κι αν υπήρχαν Oscar για τέτοιες περιπτώσεις, τότε η Jayde Pierce θα το διεκδικούσε σε παραπάνω από μία κατηγορίες.

Το διαφορετικό με την Jayde, είναι ότι σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες αυτού του χρώματος, δεν έχει τα υπερβολικά φουσκωμένα οπίσθια ή στήθος. Είναι καμπυλωτά, έχουν ένα εκτόπισμα, αλλά δεν ξεπερνούν το μέτρο. Όχι ότι τα άλλα είναι κακά. Αλλά αναδεικνύεται πάντα αυτός που έχει το διαφορετικό. Και η Jayde Pierce το έχει και με το παραπάνω. Οπότε ας της δώσουμε ένα βραβείο της κοπέλας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.