Η Πάολα απαντά για την κίνηση του ιερέα να αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες από την ταφή του πατέρα της

Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος, 2016 08:29 πμ
«Εμείς εχθές δεν είχαμε κηδεία, είχαμε ένα μεγάλο πανηγύρι, είχαμε φέρει όργανα...»
Η Πάολα απαντά για την κίνηση του ιερέα να αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες από την ταφή του πατέρα της

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κίνηση του ενός από τους δύο ιερείς που έψαλλαν την νεκρώσιμη ακολουθία, του πατέρα της Πάολας, με το να αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες στο προφίλ του στο fecabook.

Με διακριτικό τρόπο το Youweekly.gr,επικοινώνησε με την  Πάολα για να εκούσει και τη δική της εκδοχή στο χαμό που έχει προκαλέσει η συγκεκριμένη κίνησηη του ιερέα από την κηδεία του πατέρα της.

Βέβαια, η απάντηση της προκαλεί έκπληξη, καθώς μια τέτοια δήλωση δεν την περιμέναμε...Και όμως η τραγουδίστρια θεώρησε φυσιολογικό αυτό που έγινε και τόνισε:

«Εμείς εχθές δεν είχαμε κηδεία, είχαμε ένα μεγάλο πανηγύρι, είχαμε φέρει όργανα, τραγουδιστές και δεν κλαίγαμε… γελάγαμε! Εμείς έτσι ξεπροβοδίζουμε τους ανθρώπους μας, με γέλια, φωνές και νταούλια, σαν να είναι τα γενέθλιά τους! Μάλιστα -όπως θα είδατε- δεν φοράμε μαύρα, φοράμε τα καλά μας και πολλοί από εμάς φοράμε και λευκά. Έτσι είναι τα έθιμα, έτσι τα βρήκαμε και όπως στην γιορτή δεν έχουμε πρόβλημα με φωτογραφίες και βίντεο, έτσι και τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα»...Είπατε κάτι;

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.