Η Teya Kaye είναι τα καλύτερα οπίσθια της ελληνικής ομογένειας

Τρίτη, 9 Φεβρουάριος, 2016 20:37 μμ
Μπορεί να φαντάζει ως μια μεγάλη υπερβολή, αλλά η Teya Kaye έχει κερδίσει αυτόν τον τίτλο, αφού όντως έχει τα πιο πληθωρικά οπίσθια με ελληνικά γονίδια.
Η Teya Kaye είναι τα καλύτερα οπίσθια της ελληνικής ομογένειας

Δεν θα περιμέναμε ποτέ ότι υπάρχει μια τέτοια κοπέλα που θα ρέει στις φλέβες της ελληνικό γονίδιο. Κι όμως στον Καναδά θα βρείτε ότι ζει και σαρώνει η Teya Kaye, μια 21χρονη κοπέλα που είναι μισή Καναδή και μισή Ελληνίδα. Το εξωπραγματικό που κάνει απίστευτη και πέρα από κάθε φαντασία την ύπαρξη της Teya είναι ότι αποτελεί τα πιο πληθωρικά οπίσθια ελληνικής έκδοσης που έχουμε δει. Κι όχι μόνο στην ομογένεια.

Η Teya Kaye μεγάλωσε στον Καναδά και η μόνη επαφή της με την Ελλάδα είναι η καταγωγή ενός εκ των γονέων της, αλλά η Teya δεν έχει πρόβλημα να το δηλώσει και στο προφίλ της στο Instagram, όπου μάλιστα αναγράφει και τον τίτλο που φέρει, αυτόν της Miss New Booty, δηλαδή της πρωτοεμφανιζόμενης καλλιτέχνιδος αν μιλούσαμε με όρους μουσικών βραβείων.

Στα 21 της έχει χτίσει ένα κορμί που άνετα κοντράρει τις Βραζιλιάνες που είναι γνωστές για τις καμπύλες τους, οι φωτογραφίες που αναρτά στο προφίλ της είναι διαρκώς με τα οπίσθια σε κοινή θέα, είναι φανατική με το μπάσκετ και υποστηρίζει φυσικά Golden State Warriors και γενικώς έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση όσον αφορά την ελληνική ομογένεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.