Η Joanna Krupa είναι η πιο σέξι νοικοκυρά του Μαϊάμι

Τρίτη, 9 Φεβρουάριος, 2016 13:06 μμ
Πριν μερικά χρόνια συμμετείχε στο ριάλιτι Real Housewives του Μαϊάμι. Και μόνο σε νοικοκυρά δεν έφερνε. Κι όμως η Joanna Krupa είναι η πιο σέξι νοικοκυρά.
Η Joanna Krupa είναι η πιο σέξι νοικοκυρά του Μαϊάμι

Όταν ακούς τη λέξη νοικοκυρά και είσαι Έλληνας, τότε το μυαλό σου έχει μια συγκεκριμένη εικόνα, που δεν θα την χαρακτήριζες σε καμία περίπτωση σέξι. Θα την έλεγες στοργική, αγαπησιάρικη, νοσταλγική, ότι σου θυμίζει τις ωραιότερες Κυριακές, ίσως και να την αποκαλούσες αποκρουστική, αλλά σέξι δεν θα την έλεγες με τίποτα. Μόνο που στην Αμερική το έχουν πολύ αλλιώς. Στην Αμερική υπάρχει η Joanna Krupa για να αλλάξει κάθε προσλαμβάνουσα που μπορεί να έχεις.

Την είχαμε δει για πρώτη φορά στο ριάλιτι Real Housewives του Μαϊάμι και μάνι μάνι από τον τίτλο κιόλας αντιλαμβάνεται ο καθένας που γνωρίζει ότι ο τίτλος έχει ένα σχήμα οξύμωρο. Το Μαϊάμι μόνο για νοικοκυρές δεν το έχεις στο μυαλό σου. Κι όμως υπάρχουν και είναι καλύτερες κι από γυναίκες που δεν ασχολούνται με το νοικοκυριό.

Η Joanna Krupa είναι μία από αυτές, με καταγωγή από την Πολωνία, παντρεμένη με έναν επιχειρηματία, και όταν δεν είναι σε πάρτι και εκδηλώσεις, φωτογραφίζεται για περιοδικά και portfolio και το μοτίβο είναι συνήθως το ίδιο: φοράει μόνο κάτω εσώρουχο, τις περισσότερες φορές μπραζίλιαν και το στήθος της είναι πάντα ακάλυπτο. Αλλά ακόμα κι όταν δεν είναι τόπλες στη φωτογράφιση, είναι τόπλες στην προετοιμασία και δείχνει πάντα πως ετοιμάζεται με φωτογραφίες στο Instagram.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.