Δύσκολες ώρες για την Πάολα: Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του πατέρα της

Τρίτη, 9 Φεβρουάριος, 2016 09:53 πμ
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της τραγουδίστριας βρέθηκαν στη Συκιά Χαλκιδικής λέγοντας το τελευταίο "Αντίο" στον 55χρονο άνδρα
Δύσκολες ώρες για την Πάολα: Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του πατέρα της

Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του Δημήτρη Καραμήτσιου παρακολουθήσαμε χθες μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «Αντίο» στον 55χρονο πατέρα της τραγουδίστριας που έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη του με τον καρκίνο.

Συντετριμμένη η Πάολα δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει τον χαμό του πατέρα της. Η κηδεία έγινε στη Συκιά Χαλκιδικής  όπου φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον δικό τους άνθρωπο. Συνεργάτες άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Πάολα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό τους έτοιμοι να την στηρίξουν. Δίπλα της κάθε λεπτό η μητέρα της, η μικρή της κόρη αλλά και ο πρώην σύζυγος της δεν θα ξεχάσουν ποτέ όλα όσα έζησαν μαζί του μέχρι το τέλος.

Το νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζεται η τραγουδίστρια με σχετική ανακοίνωση ολοκλήρωσε νωρίτερα την συνεργασία του σχήματος. Η Πάολα μάλλον θα αργήσει να επιστρέψει στις πίστες, αφού η απώλεια του πατέρα της της στοίχισε αρκετά.

Δείτε τα πλάνα:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.