Η παρ΄ολίγον πτώση της Beyonce που την μετέτρεψε σε χορευτική φιγούρα

Δευτέρα, 8 Φεβρουάριος, 2016 20:53 μμ
Όταν είσαι μεγάλος καλλιτέχνης και έχεις σκεφτεί οτιδήποτε μπορεί να προκύψει τότε ξέρεις και να αντιδράσεις. Και η Beyonce το έκανε way as cool.
Η παρ΄ολίγον πτώση της Beyonce που την μετέτρεψε σε χορευτική φιγούρα

Πώς γίνεται και στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις, εκεί που μπόλικος κόσμος έχει στραμμένα τα βλέμματα πάνω σου, να συμβαίνει πάντα η ζημιά; Θα θυμάστε την σαβούρα που είχε φάει ο Σάκης Ρουβάς στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Κάτι παρόμοιο πήγε να πάθει και η Beyonce, αλλά είχε την ευστροφία και τα δυνατά πόδια για να μετατρέψει μια άτυχη στιγμή, σε μια πολύ cool κίνηση.

Στην διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl και καθώς οι Coldplay και ο Bruno Mars είχαν κάνει πέρα για να της αφήσουν όλο το χώρο να σαρώσει, η Beyonce με το χορευτικό της crew έκαναν όσα είχαν προβάρει για το νέο τραγούδι της νέας βασίλισσας της ποπ, το Formation. Μια κίνηση απαιτούσε ένα βαθύ κάθισμα και άμεσο σήκωμα. Η Beyonce δεν στάθηκε καλά στα πόδια της και όταν σηκώθηκε, σηκώθηκαν και οι μύτες με αποτέλεσμα να φύγει προς τα πίσω.

Όμως κατάφερε να μην πέσει. Με ένα μικρό αλματάκι, βρήκε την ισορροπία που ήθελε και γι΄αυτό πολλοί ίσως και να μην κατάλαβαν ότι η Beyonce ήταν έτοιμη να ξαπλώσει στην πίστα. Για περιπτώσεις σαν κι αυτή βγήκε η ατάκα like a sir.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.