Η Antje Utgaard είναι αυτό που δεν θα φανταζόσουν ποτέ

Δευτέρα, 8 Φεβρουάριος, 2016 12:25 μμ
Υπάρχουν φορές που η φαντασία βγαίνει λίγη στο μέτρημα απέναντι στην πραγματικότητα και η Antje Utgaard είναι χαρακτηριστικό δείγμα.
Η Antje Utgaard είναι αυτό που δεν θα φανταζόσουν ποτέ

Η φαντασία αρχίζει εκεί που σταματούν οι ορισμοί. Όταν δεν μπορούν να σου περιγράψουν κάτι, όταν δε βρίσκονται λόγια για να ορίσεις κάτι που είδες, τότε αναλαμβάνει η φαντασία για να το φτιάξει στο μυαλό όπως θέλει και να το μυθοποιήσει τόσο πολύ ώστε μετά καμία πραγματικότητα να μην είναι αρκετή. Συμβαίνει όμως και το ανάποδο. Να έχεις μπροστά σου έναν ορισμό που να κονιορτοποιεί τη φαντασία. Η Antje Utgaard είναι αυτός ο ορισμός.

Το όνομα της παραπέμπει σε Σκανδιναβία, σε Βίκινγκς και σε μια εποχή αγριότητας και ανθρώπων που μοιάζουν με θεότητες, λόγω ύψους, σωματοδομής και πνευματικής αντίληψης. Και η Antje Utgaard δεν απέχει πολύ από αυτό, αφού το σωματικό της εκτόπισμα δεν αφήνει περιθώρια να αμφισβητηθεί αυτό που βλέπεις, να πεις ότι μάλλον έχεις παραισθήσεις και τα σχετικά. Υπάρχει, είναι απτή, αλλά προσιτή μόνο στο μάτι.

Το σώμα της είναι η κατάλυση κάθε προσπάθειας να τη φανταστείς. Δεν θα έφτιαχνε ποτέ το μυαλό κάτι τέτοιο. Απίστευτα μεγάλο στήθος, αναλογίες απαράμιλλες και ένα cute face που προσδίδει ακόμα περισσότερο sex appeal. Η Antje Utgaard «ξεχειλίζει» το βλέμμα και είναι αυτό που καμία σκέψη δεν μπορεί να πλάσει αλλιώς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.