Χριστίνα Μουστάκα με μπούστο και πόδια χαοτικά δηλώνει: Τέρμα τα γυμνά

Σάββατο, 6 Φεβρουάριος, 2016 13:18 μμ
Και τι δεν μας έχει χαρίσει στο παρελθόν η Χριστίνα Μουστάκα. Οι γυμνές φωτογραφίσεις πολλές. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν πλέον.
Χριστίνα Μουστάκα με μπούστο και πόδια χαοτικά δηλώνει: Τέρμα τα γυμνά

Όταν την είδαμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά, κάπου στο 2007 δεν της δώσαμε ιδιαίτερη σημασία, μιας και ήταν μαζί με άλλα μοντέλα στην Ελένη Μενεγάκη. Μετά από δύο χρόνια όμως εμφανίστηκε στο Ράδιο Αρβύλα και μαζί με την Ευγενία Σαμαρά συνέδεσαν ένα από τα πιο σέξι ντουέτα της ελληνικής τηλεόρασης. Τα χρόνια πέρασαν, η Χριστίνα δεν συνέχισε στους Αρβύλες και την είδαμε φέτος σε άλλο ρόλο στο Namaste. Άλλος είναι ο ρόλος που θα παίζει και στη ζωή της από δω και μπρος.

Στο βιογραφικό της είναι καταγεγραμμένες μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίσεις από την χρυσή εποχή των ανδρικών περιοδικών. Το γυμνό της στήθος και τα οπίσθια της στιγμάτισαν πολλές εφηβικές και ανδρικές αναμνήσεις. Όμως όλα αυτά είναι πλέον ένα μακρινό παρελθόν για τη Χριστίνα, μια εποχή με πιο «ανώριμες» σκέψεις. Όπως τονίζει στο περιοδικό You και τη Τζώρτζια Συρίχα, αυτά θα μείνουν πίσω και οι γυμνές φωτογραφίσεις έχουν τελειώσει, καθώς είναι άλλη η εικόνα που θέλει να χτίσει σιγά σιγά.

«Όταν εργαζόμουν ως μοντέλο, οι αισθησιακές φωτογραφίσεις ήταν μέρος ενός concept. Το έκανα σε μια ηλικία που μου επιτρεπόταν και προχώρησα. Η κάθε εμπειρία είναι ένα σχολείο και νιώθω καλά γιατί απ’ όλες έμαθα κάτι. Δεν θα το ξαναέκανα για κανένα ποσό. Όπως σου είπα κρατώ όλες τις εμπειρίες και τις αποφάσεις που πήρα σε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μου και σε νεαρότερες ηλικίες. Σήμερα έχω να ασχοληθώ με νέα πράγματα και νέες εμπειρίες».

Φωτογραφίες: Περιοδικό You

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.