Η Elizabeth Turner είναι η Ρία Αντωνίου του εξωτερικού

Παρασκευή, 5 Φεβρουάριος, 2016 20:44 μμ
Μπορεί η Ρία Αντωνίου να βρίσκεται διαρκώς στο εξωτερικό, αλλά παραμένει ελληνική περηφάνια. Η Elizabeth Turner είναι η ξένη εκδοχή.
Η Elizabeth Turner είναι η Ρία Αντωνίου του εξωτερικού

Σε κοπέλες που τις θεωρούμε πολύ όμορφες έχουμε πάντα την εντύπωση ότι τα χαρακτηριστικά τους είναι μοναδικά και πως δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι για κάθε άνθρωπο υπάρχει ο όμοιος του σε κάθε χαρακτηριστικό που θέτουμε ως μέτρο σύγκρισης. Μπορεί εμείς να θεωρούσαμε ότι η Ρία Αντωνίου είναι one of a king, αλλά προφανώς κάναμε λάθος κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Η Elizabeth Turner δίνει την εξήγηση.

Όταν υπάρχει κάτι που το κατατάσσεις στα εκλεκτά της ζωής, τότε ταυτόχρονα το κάνεις άπιαστο, είτε για σένα, είτε για όλους τους υπόλοιπους, αν υποθέσουμε ότι το έχεις. Κι όταν ο άνθρωπος ξέρει ότι δεν μπορεί να φτάσει κάτι, δημιουργεί στο μυαλό του υποκατάστατα που τους δίνει ψευδώς ίδια ισχύ. Η Elizabeth Turner δεν ανήκει σε αυτή την περίπτωση.

Γιατί θα λειτουργήσει ως αντικαταστάτρια της Ρίας Αντωνίου, αλλά πρώτον κι αυτή είναι του εξωτερικού, δεύτερον και κυριότερο δεν μειονεκτεί πουθενά σε σχέση με την Ελληνίδα. Έχει ίδια χρώματα, ίδιο βλέμμα που συνδυάζει την αφέλεια και τη σαγήνη, ίδια οπίσθια και στήθος, οπότε μάλλον υπάρχει ένα καλούπι που βγάζει μόνο τέτοιες. Αλλά αν δεν είναι μοναδικές, είναι σίγουρα σπάνιες περιπτώσεις. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.