Αθηνά Οικονομάκου: Γυμνάζεται με σορτσάκι και το κορμί της είναι αψεγάδιαστο

Τετάρτη, 3 Φεβρουάριος, 2016 18:43 μμ
Τον τελευταίο καιρό μας δείχνει όλο και περισσότερο την σχέση της με τη γυμναστική. Η Αθηνά Οικονομάκου είπε να γίνει λίγο πιο σαφής. Και σέξι.
Αθηνά Οικονομάκου: Γυμνάζεται με σορτσάκι και το κορμί της είναι αψεγάδιαστο

Πέρα από την υποκριτική, η Αθηνά Οικονομάκου έχει άλλο ένα μεγάλο πάθος στη ζωή της: τη γυμναστική. Είναι ένα πάθος που της βγήκε στην πορεία, την επηρέασε σε αυτό και ο σύντροφος της, και δεν περνάει μέρα που να μην ασκηθεί, ενώ παράλληλα ακολουθεί και ειδική διατροφή για να διατηρείται στα συγκεκριμένα στάνταρ.

Πριν λίγο καιρό είχαμε δει φωτογραφίες της στο Instagram που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, μιας και οι κοιλιακοί της ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς. Παράλληλα, αναρτά διαρκώς βίντεο στο προφίλ της που κάνει aerial yoga. Αυτή τη φορά η Αθηνά Οικονομάκου είπε να γίνει λίγο πιο σαφής και γι΄αυτό φωτογραφήθηκε για το περιοδικό You και μας έδειξε το ρεπερτόριο των ασκήσεων της.

Φυσικά όταν βλέπεις αυτό το κορμί να φοράει μπουστάκι και σορτσάκι, τότε το τελευταίο που σε ενδιαφέρει οπτικά είναι οι ασκήσεις. Σε μία από τις φωτογραφίες είδαμε πάλι τους ασύγκριτους κοιλιακούς, ενώ εκτός από το You, η Αθηνά φωτογραφήθηκε και για το περιοδικό Hello, με μαγιό στην προκειμένη περίπτωση. Για άλλη μια φορά το κορμί της έδειξε πόσο χαοτικό είναι. 

Φωτογραφίες: Περιοδικό You, Περιοδικό Hello

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.