Χριστίνα Μουστάκα: Ισχύει ότι έκανε 8 φορές σεξ σε μια μέρα;

Τετάρτη, 3 Φεβρουάριος, 2016 16:10 μμ
Μπορεί η τηλεόραση να επιμένει να της φέρεται ως γλάστρα, αλλά η Χριστίνα Μουστάκα προσπαθεί να δείξει ότι δεν είναι μόνο στήθος.
Χριστίνα Μουστάκα: Ισχύει ότι έκανε 8 φορές σεξ σε μια μέρα;

Ο ρόλος που της δίνουν στις εκπομπές που συμμετέχει δεν είναι και πολύ υποστηρικτικός ώστε να δείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από μια σέξι κοπέλα με πλούσιο στήθος. Βέβαια και η ίδια πολλές φορές με τις επιλογές της έχει ενισχύσει αυτή την τάση και η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει δείξει μέχρι στιγμής αυτό που θέλει. Η Χριστίνα Μουστάκα είναι δέσμια της εικόνας και προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν τηλεοπτικό κόσμο που εμμένει στο φαίνεσθαι.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό You και τη Τζώρτζια Συρίχα, η Χριστίνα Μουστάκα μιλάει για αυτό το στερεότυπο που την ακολουθεί από την εποχή του Ράδιο Αρβύλα. «Η τηλεόραση ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα πολύ σκληρό σπορ, για γερά νεύρα και δυνατά στομάχια! Ήμουν προετοιμασμένη και έτσι κράτησα όσα έπρεπε και όσα είχαν ως κύριο στόχο να με βελτιώσουν κι όχι να με βαλτώσουν. Δεν στενοχωρήθηκα αλλά ούτε και πείσμωσα. Το να διατηρήσεις μια αξιοπρεπή και τίμια στάση απέναντι στις κριτικές νομίζω πως είναι το σοφότερο και αυτό έχω επιλέξει να πράττω προκειμένου να προστατεύσω το δικό μου στομάχι αλλά και όσων με αγαπούν πραγματικά».

Εκτός από την αντιμετώπιση του μέσου απέναντι της, η Χριστίνα Μουστάκα αποσαφήνισε και μια παλιότερη δήλωση που της απέδιδαν, η οποία έλεγε «έχω κάνει 8 φορές σεξ σε μία μέρα». «Δεν συνέβη ποτέ έτσι. Απλώς κάποιος βρήκε σε μια πολύ παλιά μου συνέντευξη μια παρόμοια δήλωση που ειπώθηκε κατά τη διάρκεια μιας στιχομυθίας που είχε πολύ χιούμορ και αποφάσισε να τη μεταφέρει στο σήμερα. Η αναπαραγωγή μιας δήλωσης που εμπεριέχει το στοιχείο του σεξ είναι πάντα εμπορική, οπότε καταλαβαίνω πως πήρε μια τέτοια διάσταση. Όλο αυτό είναι μέρος μιας εικόνας που θέλουν να μου προσδώσουν για λόγους προφανείς. Όλα καλά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...