Η Ashlyn Coray είναι το απόλυτο σέξι σε μεσογειακή εκδοχή

Τετάρτη, 3 Φεβρουάριος, 2016 14:15 μμ
Λένε πως τα μεσογειακά χαρακτηριστικά είναι από τα πιο σέξι στον πλανήτη και η Ashlyn Coray είναι το πιο τρανό παράδειγμα.
Η Ashlyn Coray είναι το απόλυτο σέξι σε μεσογειακή εκδοχή

Παραφράζοντας την ατάκα των Θεσσαλονικιών, θα πούμε με μεγάλη βεβαιότητα ότι σαν τη Μεσόγειο δεν έχει. Από όποια άποψη και να το δεις. Θες θερμοκρασία; Είμαστε αρχές Φλεβάρη κι έχουμε 18 βαθμούς. Θες διατροφή; Φέτα, ελιά, ντομάτα, τροφές που αποτελούν τη βάση της εξέλιξης του ανθρώπου και της καλοκαιρινής απόλαυσης. Όμως εκεί που η Μεσόγειος έκανε τη διαφορά είναι στα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Η Ashly Coray το επιβεβαιώνει.

Ιδίως στις γυναίκες τα γονίδια αυτής της περιοχής του κόσμου είναι τα πιο σέξι. Σέξι με την έννοια ότι το μελαχρινό έχει από καιρό πάρει τη θέση του στην ανδρική συνείδηση ως το μοιραίο, το αποπλανητικό, αυτό που δεν το θες για μία νύχτα, αλλά αυτό που θα σε κρατήσει για μία νύχτα. Κι η Ashlyn Coray είναι η πιο τρανή απόδειξη για τα παραπάνω.

Μακρύ, μελαχρινό μαλλί, πλούσιες καμπύλες που κορυφώνονται στο στήθος της και βλέμμα τσακίρικο που σε καθηλώνει. Στο προφίλ της στο Instagram όλες οι φωτογραφίες της έχουν κατεύθυνση προς την ανάδειξη των μεσογειακών της προσόντων. Κι ας μην έχει η ίδια καταγωγή από τη γειτονιά μας. Πολλές φορές η φύση κάνει θαύματα που δεν εξηγούνται. Η Ashlyn Coray είναι ένα τέτοιο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.