Από σήμερα το Gerard Depardieu είναι η χειρότερη βρισιά

Τρίτη, 2 Φεβρουάριος, 2016 16:22 μμ
Οι ελάχιστοι που είχαν απομείνει για να εκτιμούν το υποκριτικό του ταλέντο, παρέδωσαν κάθε προσπάθεια. Ο Gerard Depardieu δεν μας αφήνει περιθώριο πλέον.
Από σήμερα το Gerard Depardieu είναι η χειρότερη βρισιά

Πριν από ένα χρόνο περίπου γινόταν ρεζίλι διεθνώς με διάφορες δηλώσεις του και εμφανίσεις του, όπου ήταν σουρωμένος μέχρι το κόκκαλο. Ο Gerard Depardieu έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του για το πόσο χαμηλά μπορεί να ρίξει την καριέρα του και την υστεροφημία του και τα καταφέρνει περίφημα.

Στις αρχές του 2015 τον είδαμε να παραιτείται των δικαιωμάτων του ως Γάλλος πολίτης και να παίρνει ρωσική υπηκοότητα, μιας και τον ενοχλούσαν οι υψηλοί φόροι που είχε μόλις επιβάλλει ο Hollande. Ο Depardieu δέχτηκε μεγάλη υποδοχή στη Μόσχα, συναντήθηκε και με τον Putin και πήρε αυτό που ήθελε, για να μπορεί να απολαμβάνει τα πλούτη του. Τότε πολλοί έσπευσαν να τον κράξουν, αλλά αν το καλοσκεφτείτε, όλοι μας θα θέλαμε να υπήρχε μικρότερη φορολογία στη χώρα μας. Πόσο μάλλον στη Γαλλία που πετσοκόβουν. Εν πάσει περιπτώσει, δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθούμε περαιτέρω με τη μιζέρια των πλουσίων, όπως ο Gerard.

Όμως το τελευταίο του ατόπημα τον κατατάσσει περήφανα στον πάτο. Κι αυτόν και όλους τους καθυστερημένους που σκέφτηκαν αυτό το κόνσεπτ για να διαφημίσουν τα ρολόγια της ελβετικής εταιρείας Cvstos. Ο Depardieu κρατάει μια καραμπίνα στο χέρι, έχει σκύψει πάνω από ένα ελάφι που μόλις πυροβόλησε και λέει ότι ήρθε στην ώρα του για να το πυροβολήσει, χάρις στην ακρίβεια του ρολογιού του.

French-legend-Gerard-Depardieu-causes-outrages-by-shooting-a-deer-in-advertisement-and-saying-hes-proud-to-be-Russian-2

Τα ρολόγια αυτά μάλιστα έχουν μεγάλη απήχηση στην μπουρζουαζία της Μόσχας, οι οποίοι εννοείται πως είναι κατ' εικόνα Putin, οπότε σίγουρα έχουν ως χόμπι να σκοτώνουν ελάφια. Ο 67χρονος Depardieu φαίνεται πως ασπάζεται πλήρως τέτοιες αντιλήψεις.

Οπότε μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι από σήμερα το Gerard Depardieu είναι η χειρότερη γαλλική βρισιά και δεν την ξεπερνάει καμία άλλη στην κλίμακα. Να και ένα ωραίο παράδειγμα.

Πόσο Gerard Depardieu είσαι...;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.