Η Kate Winslet έπιασε το στήθος της Susan Sarandon: Είμαι ξεδιάντροπη

Τρίτη, 2 Φεβρουάριος, 2016 14:24 μμ
Η Kate Winslet απολαμβάνει τις υποψηφιότητες της και το διασκέδαζει εντόνως στις βραδιές απονομών. Στα SAG Awards το διασκέδασε λίγο παραπάνω.
Η Kate Winslet έπιασε το στήθος της Susan Sarandon: Είμαι ξεδιάντροπη

Η Susan Sarandon ήταν ανέκαθεν μια πολύ γοητευτική γυναίκα και δεν δίσταζε να φοράει ρούχα με αποκαλυπτικό μπούστο στις διάφορες εκδηλώσεις που βρισκόταν. Αφού τέλειωσε το πολύ σημαντικό της έργο με τους πρόσφυγες στη Λέσβο και τη Σάμο και βοηθήσει τους απλούς εθελοντές να φέρουν εις πέρας την δύσκολη αποστολή και να διεκδικούν το Νόμπελ Ειρήνης, βρέθηκε στα βραβεία του σωματείου των ηθοποιών, τα Screen Actors Guild Awards και η Kate Winslet την υποδέχθηκε με παραπάνω θέρμη από το αναμενόμενο.

Η Sarandon δεν δίστασε παρά τα 60 κάτι της χρόνια, να βάλει ένα σακάκι κι από μέσα ένα σουτιέν, με αποτέλεσμα το ντεκολτέ της να είναι ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν τα πηγαδάκια στην αίθουσα της απονομής. Όλοι τους έμειναν να την κοιτάζουν και να την επαινούν, όμως η Kate Winslet έκανε μια κίνηση παραπάνω.

Η Kate το ζει έντονα όλο αυτό το πανηγύρι από τις Χρυσές Σφαίρες και μετά, αφού έλειπε από τις απονομές τουλάχιστον δύο χρόνια (2014 στα SAG, 2012 στις Σφαίρες, 2016 στα Oscar) και δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκφραστεί. Το βράδυ του Σαββάτου, μετά την ενθουσιώδη αγκαλιά στον DiCaprio, περιέλαβε την Sarandon. Όταν στάθηκαν μαζί για να φωτογραφηθούν, η Katei Winslet κοίταξε το στήθος της και άπλωσε το χέρι της να το πιάσει.

Όταν ο Jimmy Kimmel την ρώτησε αν ζήτησε την άδεια της Susan, η υποψήφια για Oscar B' Γυναικείου απάντησε: «Όχι δεν πήρα την άδεια της. Αισθάνθηκα το στήθος της Susan Sarandon. Είμαι ξεδιάντροπη. Νομίζω ότι μπορεί να έπιασα και τα οπίσθια της Kristen Wig».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.