Η India Westbrook είναι το πιο extreme chocolate girl του Instagram

Τρίτη, 2 Φεβρουάριος, 2016 13:22 μμ
Είναι πληθωρική όσο δεν πάει, τα λέει πολλές φορές έξω από τα δόντια και τα δείχνει... έξω απ' τα δόντια. Η India Westbrook έχει την δική της κορυφή.
Η India Westbrook είναι το πιο extreme chocolate girl του Instagram

Άλλη μια νέα κατηγορία ξημέρωσε στο timeline μας στο Instagram και φαίνεται πως το μυαλό δε μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της πληροφορίας που διαθέτει αυτό και μόνο το social media. Φανταστείτε όλα μαζί. Αυτή τη φορά ήταν μια πολύ extreme κοπέλα που μας έδωσε την έμπνευση να δημιουργήσουμε ένα νέο τιμητικό τίτλο για εκείνη. Η India Westbrook είναι με διαφορά το πιο extreme chocolate girl που υπάρχει σε αυτή την αχανή διαδικτυακή έκταση.

Η India Westbrook είναι παραδόξως μια πολύ δημοφιλής κοπέλα, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν την είχαμε πάρει χαμπάρι. Βέβαια, όπως έχουμε ξαναπεί η δημοφιλία είναι μια πολύ εύπλαστη έννοια στο Instagram, που την οικειοποιούνται πολλές. Άλλες δίκαια, άλλες άδικα. Η India Westbrook δεν ανήκει σίγουρα στην πρώτη κατηγορία.

Το μαλλί της είναι κάπως περίεργα φτιαγμένο που αν εστιάσεις εκεί θα σου φανεί λίγο παράξενο. Όμως όταν κατεβάσεις το βλέμμα και συνεχίσεις σε πρόσωπο και κορμί, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι στην κυριολεξία το κερασάκι στην τούρτα, μιας και βρίσκεται στην κορυφή. Κατά τ' άλλα η India Westbrook είναι ένα chocolate girl με κορμί που ξεπερνά τον μέσο όρο και δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά περισσότερα. Μόνο ότι είναι βασίλισσα στην κατηγορία της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.