Σπύρος Παπαδόπουλος: Οργισμένη απάντηση για το «κρυφό εκατομμύριο»

Δευτέρα, 1 Φεβρουάριος, 2016 15:27 μμ
Όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε την εκπομπή στην ΕΡΤ ακούστηκαν πολλά για τα ποσά που απαιτούνταν. Τώρα ακούστηκε ότι έχει κρυφό λογαριασμό.
Σπύρος Παπαδόπουλος: Οργισμένη απάντηση για το «κρυφό εκατομμύριο»

Πριν λίγες μέρες ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο γιατί γράφτηκε σε κάποια εφημερίδα ότι διαθέτει κρυφό λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού με ένα εκατομμύριο ευρώ. Κι όλα αυτά ενώ στο παρελθόν είχαν βγει στη δημοσιότητα μερικά αρκετά υψηλά ποσά για κάθε επεισόδιο της εκπομπής του όσο ήταν στην ΕΡΤ. Τι δηλώνει ο ίδιος;

Με ανακοίνωση του ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξηγεί με αρκετά οργισμένο ύφος ποια είναι η πραγματικότητα και αποκαλύπτει ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας που έβγαλε το ψευδές κατά τον ίδιο δημοσίευμα.

«Επειδή ο κανιβαλισμός , έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας κι επειδή λέγε- λέγε ή γράφε- γράφε, πάντα κάτι μένει κι επειδή ως δημόσιο πρόσωπο πρέπει θεωρώ, να αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που λέω και αυτών που πράττω, θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: Πρόσφατα "κρεμάστηκα" κι εγώ στα περίπτερα-εξώφυλλο παρακαλώ (!)- διότι υποτίθεται ότι έχω πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ σε Ελβετική τράπεζα! Και οσονούπω θα κληθώ και από τον εισαγγελέα να καταθέσω... Αυτά όλα, σύμφωνα με δήθεν, ασφαλείς πληροφορίες …

Κάποιοι που με συμπαθούν θα στενοχωρήθηκαν: "Κρίμα, μας κάνει και τον αριστερό και τον προοδευτικό, τελικά όλοι ίδιοι είναι", και κάποιοι που με αντιπαθούν θα χάρηκαν: " Τά λεγα εγώ, λαμόγιο είναι, τελικά όλοι ίδιοι είναι"!

Επειδή λοιπόν, δεν είναι όλοι ίδιοι, δηλώνω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ... ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ! Πολύ περισσότερο, χρήματα που δεν είχαν δηλωθεί.

ΥΓ. Εννοείται ότι το θέμα έχει πάρει τη δικαστική οδό. Δεν πρέπει να συναινούμε σε τέτοια φαινόμενα, γιατί γινόμαστε συνυπεύθυνοι. Τα "σκουπίδια" πρέπει να καταλήγουν στους κάδους απορριμμάτων και στα περίπτερα οι πραγματικές εφημερίδες!».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.