Η Laura Lux είναι η πιο πληθωρική dj και προκαλεί ψυχεδέλεια

Σάββατο, 30 Ιανουάριος, 2016 17:03 μμ
Έχουμε δει πολλές σέξι dj σε διάφορα βίντεο, αλλά αυτό που πρεσβεύει η Laura Lux είναι ό,τι πιο σέξι έχουμε δει στα decks. Μετά πώς να μην βλέπεις κύκλους;
Η Laura Lux είναι η πιο πληθωρική dj και προκαλεί ψυχεδέλεια

Θα έχετε δει σίγουρα το βίντεο με τον ρεϊβά που βρίσκεται σε ένα πάρτι και λέει ότι βλέπει κύκλους και έχει όνειρο να γίνει κυριλέ. Η rave μουσική μπορεί να είναι μια παλιά μόδα που ελάχιστοι πλέον την τιμούν, αλλά αν τύχει και βρεθείτε σε κάποιο μαγαζί του εξωτερικού όπου θα παίζει μουσική η Laura Lux, τότε είναι βέβαιο ότι κι εσείς θα αρχίσετε να βλέπετε κύκλους. Μόνο που δεν θα θέλετε να βγείτε από αυτή την κατάσταση.

Το Instagram είναι χωρίς αμφιβολία μια αχανής θάλασσα, μεγαλύτερη από καθε αχαρτογράφητο σημείο και μάλλον αυτό είναι το infinite chaos που έλεγε ο Einstein κι όχι το διάστημα. Αυτή τη φορά το κύμα ξέβρασε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μας μία από τις πιο γνωστές dj του Λος Άντζελες, η οποία μετοίκησε από την Αυστραλία στις δυτικές ακτές και αν κρίνουμε από την εξωτερική της εμφάνιση μάλλον έχει κάνει το απόλυτο adaptation στα γούστα της περιοχής.

Δεν μιλάμε μόνο για το μαλλί της που έχει τα πιο περίεργα χρώματα και μάλιστα όχι μόνα τους, αλλά σε συνδυασμό. Μιλάμε και για τα προσόντα της. Το στήθος που έχει η Laura Lux είναι το πιο πληθωρικό που είδαμε σε dj και λογικά δεν πρέπει να χάνει σε καμία σύγκριση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.