Η Lindsey Pelas το τερματίζει με το στήθος της

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος, 2016 20:37 μμ
Είναι μια κοπέλα με καμπύλες που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι είναι φυσικές. Η Lindsey Pelas κάνει και τη McKinney να αισθάνεται «μειονεκτικά».
Η Lindsey Pelas το τερματίζει με το στήθος της

Αν υπήρχε ένα σενάριο που θα τρέλαινε κάθε φαντασία και το μυαλό θα βαρούσε τιλτ, αυτό θα ήταν να φωτογραφίζονταν μαζί η Charlotte McKinney και η Lindsey Pelas. Η πρώτη είναι ένα από τα δύο μεγαλύτερα στήθη στον χώρο του μόντελινγκ για περιοδικά (το άλλο η Kate Upton) και η δεύτερη το μεγαλύτερο στήθος που θα δεις στο Instagram. Κάνει βέβαια κι αυτή φωτογραφίσεις σε περιοδικά.

Όμως εκεί που ξέρεις ότι θα απολαύσεις σε αφθονία τις χάρες της είναι το Instagram. Η Lindsey Pelas κάνει κάτι που δεν θα το βρεις συχνά. Ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα και μια φωτογραφία. Άλλες μπορεί να το ανανεώνουν κάθε δύο-τρεις ή και περισσότερες μέρες, αλλά όχι η Lindsey Pelas. Αν είσαι ακόλουθος της τότε γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται.

Αν όχι, τότε είναι καιρός να γίνεις. Η Lindsey Pelas δεν ανεβάζει απλές φωτογραφίες, αλλά με εσώρουχα και ρούχα που είναι πολύ μικρά ή με λίγο ύφασμα για να καταφέρουν να καλύψουν το στήθος της. Και τις καμπύλες της εν γένει, αλλά κυρίως αυτό, αφού σε κάθε λήψη είναι στο μεταίχμιο να αποκαλυφθεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.