Η Καινούργιου βάζει μίνι και τα πόδια της κυριαρχούν

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος, 2016 19:43 μμ
Τον τελευταίο καιρό οι στυλιστικές της επιλογές ακουμπούν διαρκώς τα όρια του σέξι και η Καινούργιου δείχνει ότι ξέρει καλά το παιχνίδι.
Η Καινούργιου βάζει μίνι και τα πόδια της κυριαρχούν

Ήρθαν οι Αλκυονίδες μέρες, ανέβηκε η θερμοκρασία, έστω και λίγο, και η Καινούργιου δεν άργησε να γίνει λίγο πιο λιτή στο ντύσιμο της. Βέβαια, αυτή η εισαγωγή μοιάζει εντελώς άτοπη, μιας και στις κρύες μέρες η Κατερίνα είναι πάλι σέξι, πάλι με ρούχα που έχουν τις ιδιαίτερες πινελιές τους και πάντα μας κάνει να δίνουμε έμφαση σε αυτά που δεν δείχνει ποτέ μπροστά στην κάμερα.

Δεν μιλάμε για τα εσώρουχα της που τα ομολόγησε πριν λίγες μέρες η ίδια στον αέρα της εκπομπής της, αλλά για όσα φαίνονται από τη μέση και κάτω, μιας και την ώρα της εκπομπής είναι ως επί το πλείστον πίσω από τον πάγκο της και κρύβονται όλα. Γι΄αυτό όμως υπάρχει το Instagram, για να βλέπουμε εκεί όσα δεν βλέπουν οι τηλεθεατές της. Αυτό άλλωστε είναι και το παιχνίδι που παίζει η Καινούργιου. Να δίνει teaser με τις σέξι εμφανίσεις της πριν βγει στον αέρα ή με το τέλος του Λόγω TiVis.

Χθες είδαμε την Καινούργιου με ένα μίνι φουστάνι να ποζάρει με πλάτη γυρισμένη, καθώς προχωράει και σήμερα καθιστή στο πλατό με ψηλές μπότες και μίνι φόρεμα. Στην δεύτερη περίπτωση, εκτός από τα πόδια της, σημείο προσοχής ήταν και το πάνω μέρος, που είχε μία τιράντα και συγκρατούσε με δυσκολία το πλούσιο στήθος της.

kainourgiou-mini1-1

kainourgiou-mini-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.