Νίκος Γεωργιάδης: Μου πούλησαν φωτογραφίες Ελένης-Μάκη σε τρυφερές στιγμές

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος, 2016 18:29 μμ
Ο γνωστός lifestyle δημοσιογράφος και διευθυντής εβδομαδιαίου περιοδικού, Νίκος Γεωργιάδης, έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη στο Ougachallenge.
Νίκος Γεωργιάδης: Μου πούλησαν φωτογραφίες Ελένης-Μάκη σε τρυφερές στιγμές

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ΟΚ Νίκος Γεωργιάδης, βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στο Ougachallenge και σχολίασε όλη την τηλεοπτική πραγματικότητα με τον γνωστό χιουμοριστικό τρόπο της στήλης. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είχε να πει αρκετά, γιατί δεν πάει πολύ που αποτέλεσε παρελθόν από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου Λόγω TiVis, ενώ έδωσε και μερικά ωραία ντεσού που αφορούν την θέση του στο ΟΚ.

Η πιο σημαντική ατάκα του είναι η αποκάλυψη που έκανε για την Ελένη Μενεγάκη. Όταν τον ρώτησε ο Ουγγαρέζος ποιο είναι το τοπ-5 των παπαρατσικών φωτογραφιών ως προς το ποσό που έδωσε είπε πέντε φορές το όνομα της, με το πρώτο μάλιστα είναι στα 3.500 ευρώ. Στη συνέχεια ο Ουγγαρέζος τον ρώτησε αν έχουν πάει ποτέ να του δώσουν φωτογραφίες διασήμων από πολύ προσωπικές στιγμές.

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι είχαν πάει να του πουλήσουν φωτογραφίες της Ελένης με τον Μάκη από ξενοδοχείο, σε πολύ τρυφερές στιγμές, τις οποίες τις είχαν υποκλέψει από την φωτογραφική τους. Ο ίδιος φυσικά δε τις δέχτηκε και ενημέρωσε την Ελένη για να κινηθεί νομικά.

Εκτός αυτού, ο Νίκος Γεωργιάδης είπε ότι θεωρεί τη Ναταλία Γερμανού καλύτερη παρουσιάστρια, όταν το θέλει η ίδια, ότι είναι αυτή που της κάνει περισσότερο ρετούς στο περιοδικό, ενώ μίλησε και για μερικά φάουλ του Λιάγκα, τον αποκάλεσε κορυφαίο στο είδος του, επαίνεσε τον Καβατζίκη για τον ρόλο του (μιας και το γύρισμα του Ougachallenge είχε γίνει πριν ξεσπάσει η φάση με τα σχόλια του Λιάγκα που στράβωσε γιατί τον έβγαλαν χωρίς ρετούς) και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Καινούργιου, ενώ χαρακτήρισε πολύ λάθος τα Καλημερούδια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.