Η Amanda Tutschek είναι το πιο σέξι κορίτσι με φακίδες του Instagram

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος, 2016 16:06 μμ
Υπάρχουν πολλές ωραίες κοπέλες στο Instagram και στις περισσότερες αξίζει ένας τίτλος τιμής. Οπότε η Amanda Tutschek παίρνει δικαιωματικά αυτή την πρωτιά.
Η Amanda Tutschek είναι το πιο σέξι κορίτσι με φακίδες του Instagram

Στην εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του Instagram θα βρεις πολλές κοπέλες που θα τις θεωρείς τις πιο σέξι ή τις πιο ωραίες που έχεις δει. Το πιο δύσκολο δίλημμα. Πολύ-λημμα βασικά. Οπότε για να μην τα μπερδεύεις θα πρέπει να βρίσκεις σε κάθε μία ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό που θεωρείς ότι το έχει στην καλύτερη εκδοχή και μετά να κατηγοριοποιείς. Κάτι τέτοιο χρειάζεται και η Amanda Tutschek.

Έχουμε δει πολλές στο Instagram που να έχουν τα πιο πληθωρικά οπίσθια ή τα πιο ωραία οπίσθια (ναι, αυτές είναι δύο διαφορετικές κατηγορίες). Έχουμε δει αυτές που έχουν το πιο πλούσιο στήθος. Αυτές που τα συνδυάζουν όλα. Αυτές που είναι της διπλανής πόρτας και έχουν τον τρόπο να πλασάρουν τα προσόντα τους ώστε να μεγεθύνονται στην αντίληψη του παραλήπτη.

Ο τίτλος που θα ταίριαζε περισσότερο στην Amanda Tutschek είναι αυτό που λέει και ο τίτλος. Οι φακίδες είναι δίκοπο μαχαίρι στις γυναίκες και ιδίως σε τέτοια αφθονία μπορούν να ξενερώσουν τους άντρες. Όμως η Amanda Tutschek έχει έναν συνδυασμό πραγμάτων που κάνουν τις φακίδες ένα απλό χαρακτηριστικό κι όχι κάτι που ξενίζει ή σε απομακρύνει. Το προφανές είναι το σώμα της, αλλά όλα βρίσκονται στο πρόσωπο της. Είναι με διαφορά η πιο σέξι με φακίδες που έχουμε δει γενικά, όχι μόνο στο Instagram.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.